Meer omzet door de inzet van online marketing

Online marketing voor zwembaden en -scholen

Online marketing voor de zwembranche

Een betere online zichtbaarheid levert u meer klanten op!

Online-adverteren
Met de inzet van online marketing zijn zwembaden en -scholen in staat zichzelf beter op de kaart te zetten, klanten meer tevreden te maken, meer klanten binnen te halen en meer omzet te realiseren. Maar hoe werkt dat? Dat begint al bij de wijze waarop het zwembad of de zwemschool zich presenteert op Google. Zonder een goede inrichting van Google kunnen zoekers u namelijk niet altijd even goed vinden en is het moeilijk te rapporteren over de resultaten uw website.

Daarnaast is het belangrijk om gevonden te worden op meerdere zoekwoorden. Niet alleen op uw bedrijfsnaam en in uw woonplaats. Maar wat dacht u van gevonden worden op zaken als zwemles, kinderfeestjes, vergaderen of groepslessen. En niet alleen in uw eigen plaats, maar ook in de buurgemeenten!

Een van de snelste en meest effectieve manieren om hierop in te spelen is zoekmachine adverteren (SEA) met Google AdWords. Door het plaatsen van advertenties in Google bent u lokaal en regionaal goed zichtbaar voor potentiële klanten.

Effect door ervaring in de zwemmarkt

Clickables heeft samen met haar partner Zwem Apps een aantal gestandaardiseerde diensten ontwikkeld die specifiek gericht zijn op het verbeteren van online marketing voor de zwembranche. Hierbij doen wij onderzoek naar het zoekgedrag van uw doelgroep, de effectiviteit van uw website en helpen wij uw website en online marketing beter en effectiever in te richten. Zeker als het gaat om activiteiten als zwemlessen, doelgroep activiteiten, groepslessen en kinderfeestjes, merken wij snel een beter resultaat bij onze klanten.
"Sinds Clickables Google goed heeft ingericht, krijgen wij geen klachten of telefoontjes meer over verkeerde openingstijden en we krijgen meer Google Reviews dan ooit”.
- Marscha Wijsman, Sportfondsen Rotterdam

Welke online marketingdiensten bieden wij aan?

Google Inrichting
Voorafgaand aan al onze diensten zullen wij eerst uw Google omgeving goed inrichten.
Het inrichten van de Google omgeving gekoppeld aan uw website is een belangrijke basis voor online marketing. Die basis zit in 3 kernelementen:

Google bedrijfspresentatie. De wijze waarop uw zwembad wordt gepresenteerd in Google;
Vindbaarheid door inrichting Google tools. In de Google tools kunnen al veel zoekelementen goed worden ingevuld, waardoor u sneller vindbaar bent;
Rapportages. Om de effectiviteit van online marketing te meten, dient u goede rapportages te hebben. Deze informatie komt uit Google. Om dit te realiseren moeten de Google tools optimaal zijn ingericht.
0-meting
Om te starten met online marketing is het belangrijk om eerst de start situatie vast te leggen en te analyseren wat er gedaan moet worden. Tijdens de 0-meting voeren wij de volgende zaken voor u uit:

• Technische analyse van uw website
• Zoekwoorden analyse
• Concurrentie analyse
• SEA budget analyse
• Optimalisatie advies

Op basis van de 0 meting heeft u direct inzicht in wat er gebeuren moet om hoog te eindigen in Google, wat uw concurrenten doen en hoe het snels online resultaat kunt bereiken.
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Wij kunnen diverse SEO-diensten leveren om uw bedrijf zo hoog mogelijk op Google te laten eindigen. Hierbij kunt u denken aan:

• (Technische) website verbeteringen
• Content schrijven
• Linkbuilding

Deze zaken kunnen wij deels aanbieden in een periodieke overeenkomst, of als losse dienstverlening.
Zoekmachine Marketing (SEA)
Na een grondige analyse waar gezocht wordt, waar de kansen voor uw zwembad liggen en welke budgetten hiervoor nodig zijn, kunnen wij u de volgende SEA diensten aanbieden:

• Inrichten en opstarten van Google Adwords campagnes
• Inrichten van de Google Adwords advertenties
• Opzetten en optimaleren van landingspagina’s
• Beheren en bijstellen van de campagnes en budgetten

Zeker bij SEA is het van groot belang dat continue gestuurd wordt op de campagnes. Bijsturing zorgt voor effectievere inzet van de budgetten, en uiteraard zit uw concurrent ook niet stil. Via onze dienstenpakketten zorgen wij dat dit altijd geregeld is. 
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Branchegerichte marketing
  • Complete pakketten

Vraag vandaag nog een vrijblijvend advies aan!

*Verplicht veld. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Meer informatie hierover staat in ons Privacy Statement.