Challenge accepted

Challenge accepted

Als je jezelf uitdaagt, groei je het snelst. Als je jezelf blijft uitdagen, blijf je groeien. Daarom houden wij van uitdaging en zoeken we het zelfs op. Want zo halen we elke dag alles uit jouw online marketing. Clickables stelt jouw winnende marketingmix samen uit ijzersterke campagnes, die hun effect al jaren hebben bewezen in jouw branche. Clickables heeft ze op grote schaal getest, uitgedaagd en volmaakt. En nog elke dag maken we ze beter om jou ook morgen te laten winnen. Daag je ons uit? Challenge accepted.

Clickables kent jouw challenges

Hoe weet je of jouw campagnes beter scoren? Clickables heeft ervaring met online marketing voor meer dan 200 klanten in fitness, fysio en leisure. En vooral met echte ondernemers zoals jij. We weten wat jou beweegt en nemen je mee in alle kansen en keuzes. Sowieso wekelijks of maandelijks, en altijd als het nodig is. Met je eigen dashboard volg je 24/7 de prestaties van jouw campagnes. Samen halen we zo alles uit elke euro van je online marketingbudget. En we dagen elkaar elke dag uit om jouw campagnes nog beter te maken. Voor meer bezoekers, leden of cliënten en meer omzet en groei.

Winnaars in jouw branche

Een team vol specialisten in de Fitness, Fysio & Leisure branche.

Campagnes met wingarantie

Volmaakte campagnes met bewezen wingarantie.

Ervaring met +200 klanten

Wij werken sinds 2017 voor 200+ klanten in onze focus branches.

24/7 dashboard

24/7 inzicht in jouw campagnes, resultaten, leads & omzet.

Clickables kent jouw challenges

Kiezen voor clickables?

Jouw specialisten

Tessa de Jong

Client Manager

Martha Piels

Directeur Growth Services

Robin Schakenraad

Online Marketeer

De eerste klik van clickables

Clickables is gestart in 2017. Daarvoor hadden we al naam gemaakt in de fitnessbranche met slimme websites voor sportscholen. De stap naar online marketing was klein en onze ambitie groot. De naam ‘Clickables’? Die staat voor bouwstenen die elkaar versterken en ‘in elkaar klikken’ als een totaalpakket. Zo klikken we winnende campagnes in elkaar voor de challengers en koplopers in fitness, fysio en leisure.