Werken bij Clickables

Net zo snel groeien als onze klanten? Kom werken bij Clickables! In de creatieve hotspot van Brabant, De Gruyterfabriek in Den Bosch, ligt jouw laptop al klaar en staan je teamgenoten te trappelen.

Video afspelen

5-0 VOOR WERKEN BIJ
CLICKABLES

Kom jij ons team versterken? Dan kom je in een ingespeeld team, dus da’s lekker invallen. Natuurlijk is je lunch verzorgd, hebben we een voetbal- en tafeltennistafel en doen we de leukste dingen samen, in en naast het werk. Maar er is meer. Ontdek de 5 redenen om bij ons te werken.

Werk voor de tofste branches

Word supersnel supergoed

Win prijzen met Challenges

Werk elke dag met Plezier

Vier alle successen samen

Vacatures

Er is altijd ruimte voor jouw talent in ons team. Van stagiair tot starter en van student tot senior. Staat jouw job er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Online Marketeer
Fulltime
Accountmanager
Fulltime
Senior Online Marketeer
Fulltime
Sales Consultant
Fulltime
Financieel Medewerk(st)er
Parttime
Meewerk / Afstudeerstage Online Marketing
Fulltime
Open Sollicitatie
n.o.t.k.

WE MAKEN ER EEN sport VAN

We houden net als onze klanten van winnen. Dus dagen we onszelf ook op kantoor uit. Elk kwartaal wacht een nieuwe challenge; van de highscore in klanttevredenheid tot ultieme upsells. De winnaar gaat ervandoor met een mooie prijs, van een sportabonnement tot een supboard. Waar blink jij in uit? Challenge accepted.

Wat collega's zeggen

Robin Schakenraad
Online Marketeer
Ik begon bij Clickables direct na mijn SPECO opleiding. Middels het opleidingsprogramma van Clickables heb ik in korte tijd de handvaten gekregen om aan de slag te gaan als Online Marketeer. Dit maakt Clickables de perfecte werkgever voor mensen die net afgestudeerd zijn. Daarnaast worden er veel activiteiten georganiseerd naast de normale werkzaamheden. Borrels, sporten, teamuitjes, beurzen en buitenlandse reisjes!
Lisa Hendrix
Online Marketeer
Clickables was mij voor echt een springplank voor mijn carrière. Door snel hands-on te werken voor verschillende klanten in de sport branche ben ik de afgelopen jaren doorgegroeid tot senior online marketeer. Daarnaast werken we met een ontzettend gezellig team! We hebben veel borrels en teamuitjes!
Leroy Soet Frijhoff
Client Manager
Bij Clickables werk ik voor de klanten in de leukste branches. Ik spreek veel klanten uit de branche en heb echt impact om hun onderneming te helpen groeien. Samen met ons team doen we er alles aan om onze klanten zo hard mogelijk te laten groeien. Intern hebben we veel verschillende challenges om bepaalde doelen te behalen. Daar staan mooie beloningen tegenover! Bij Clickables is het nooit saai!

Ontdek het kantoor

Samen aan de slag

Lisa Hendrix

Online Marketeer

Tessa de Jong

Client Manager

Martha Piels

Directeur Growth Services