Werken bij Clickables

Net zo snel groeien als onze klanten? Kom werken bij Clickables! In de creatieve hotspot van Den Bosch, De Gruyterfabriek, ligt jouw welkomspakket al klaar en staan je teamgenoten te trappelen.

Video afspelen

5-0 VOOR WERKEN BIJ
CLICKABLES

Kom jij ons team versterken? Dan kom je in een ingespeeld team, dus da’s lekker invallen. Natuurlijk is je lunch verzorgd, hebben we een voetbal- en tafeltennistafel en doen we de leukste dingen samen, in en naast het werk. Maar er is meer. Ontdek de 5 redenen om bij ons te werken.

Werk voor de tofste branches

Word supersnel supergoed

Win prijzen met Challenges

Werk elke dag met Plezier

Vier alle successen samen

Vacatures

Er is altijd ruimte voor jouw talent in ons team. Van stagiair tot starter en van student tot senior. Staat jouw job er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Vacature Senior Account Manager Den Bosch

+ 5 jaar ervaring

32 tot 40 uur
Vacature Advertising Specialist Den Bosch

+ 3 jaar ervaring

32 tot 40 uur
Vacature Head of Operations Den Bosch

+ 5 jaar ervaring

32 tot 40 uur
Vacature Marketing en Communicatie Specialist Den Bosch

+ 4 jaar ervaring

32 tot 40 uur
Vacature Stagiair bij Clickables Den Bosch
Fulltime
Open Sollicitatie
n.o.t.k.
Team Clickables 2023

WE MAKEN ER EEN sport VAN

We houden net als onze klanten van winnen. Dus dagen we onszelf ook op kantoor uit. Elk kwartaal wacht een nieuwe challenge; van de highscore in klanttevredenheid tot ultieme upsells. De winnaar gaat ervandoor met een mooie prijs, van een sportabonnement tot een supboard. Waar blink jij in uit? Challenge accepted.

Wat collega's zeggen

Dyon Gijzen
Sales manager
“Het mooiste aan werken binnen Clickables vind ik dat je echt impact kunt maken bij klanten en samen resultaten kunt boeken. Hierdoor heb je het gevoel dat je als partner wordt gezien door een klant in plaats van een leverancier.”
Dick van Heesch
Team lead fitness & fysio
“Wat Clickables echt Clickables maakt is de jonge, gedreven cultuur die we hebben, waarbij alle ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Samen met het team streven we iedere dag naar het beste resultaat voor onze klanten met als uiteindelijke doel om samen met de klant groei te realiseren in de meest dynamische branches. En vrijdagmiddag? Genieten we na van alles wat we die week gedaan hebben met ons eigen Clickables biertje. Klinkt goed, toch?”
Robin Ariens
Online marketeer leisure
“Na mijn opleiding ben ik als online marketeer binnen de Leisure-Branche aan de slag gegaan bij Clickables. Ik heb snel veel ervaring en kennis mogen opdoen en ben nu dagelijks bezig met het behalen van het beste online resultaat voor onze klanten. Dit alles in een jong en gezellig team!”
Charlotte Dijcks
Client manager leisure
“Werken bij Clickables is samenwerken in een ambiteus, gedreven en gezellig team wat samen naar de beste resultaten toewerkt voor onze Fitness, Fysio en Leisure klanten d.m.v. online marketing. Precies wat bij mij past.”
Robin Schakenraad
Online marketeer fitness
“Binnen Clickables kan ik mijn passie voor sport combineren met mijn kennis over online marketing en data. Door dit toe te passen op de campagnes van onze klanten gaan we iedere keer weer voor het maximale resultaat. Dit motiveert mij enorm en werkt daarnaast erg verslavend!”
Gilano van Drunen
Online marketeer fitness
“Clickables heeft me in een jaar ontzettend veel kennis bijgebracht. In een jong en gezellig team kan ik nu de focus leggen op het behalen van resultaat binnen de fitness markt.”
Sander Roijakkers
Client manager fitness & fysio
“Bij Clickables beleef ik elke dag plezier aan het samenwerken met een jong en enthousiast team. Samen zetten we ons vol passie in om de groeiambities van onze klanten te verwezenlijken, en dat is wat mijn tijd hier zo bijzonder maakt.”
Sander Client Manager
Sander Megens
Client manager fitness
“Werken bij Clickables geeft mij een goed gevoel omdat we samen met collega’s, inmiddels vrienden, met plezier en ieder zijn specialiteit bijdragen aan de groei van onze klanten en daarmee een fit Nederland.”
Sanne online marketeer
Sanne van Moorsel
Online marketeer fitness & fysio
“Nergens anders krijg je de kans om de praktijk van fitness te combineren met online marketing en zo de meest effectieve strategieën te ontwikkelen voor onze klanten. Bij Clickables is elke dag een kans om te groeien en impact te maken in de wereld van gezondheid en digitale marketing.”
Bram van Halteren
Team lead leisure
“Samen met een jong, dynamisch en gedreven team de mooiste resultaten behalen voor onze leisure klanten, dat geeft energie. Daarbij is het binnen een scale-up organisatie nooit saai en komen er altijd nieuwe uitdagingen op je pad. Daardoor ben ik, net als de organisatie zelf, in een snelvaart gegroeid.”
Tessa de Jong
Client manager leisure
“De leisure branche past helemaal bij mij; een dynamische en uitdagende markt met ontzettend veel mogelijkheden. Daarom sta ik graag leisure klanten te woord die willen groeien. Het leukste is wanneer we samen de groeidoelstellingen uitstippelen en deze boven verwachting behalen! Bij Clickables krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen op klantgerichtheid, strategisch denken, persoonlijk vlak en zelfs op het gebied van E-commerce tracking. Dit maakt mijn werk elke dag nóg uitdagender.”

Ontdek het kantoor

Samen aan de slag

Tessa de Jong

Client Manager

Martha Piels

Directeur Growth Services

Robin Schakenraad

Online Marketeer