Vacature

Online Sport Marketeer (Junior)

Vacature

Online Sport Marketeer (Junior)

Solliciteer direct

Functieomschrijving
Altijd al gedroomd van een baan in de online marketing en ligt je passie bij sport? Ben je zelfstandig, klantvriendelijk en analytisch? En krijg jij een kick van de beste resultaten in campagnes van jouw eigen klanten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Clickables is de afgelopen jaren sterk gegroeid binnen de fitness branche. Om deze groei komende jaren verder door te zetten en daarbij kwaliteit en het resultaat van onze klanten niet uit het oog te verliezen zoeken wij een nieuwe collega die klaar is voor de eerste of tweede stap in zijn/haar carrière als online marketeer en ons team komt versterken. 

Welke uitdaging heb je als online marketeer?
Als online fitness marketeer leer je onze eigen unieke Clickables werkwijze en ondersteun je je collega’s bij het bedenken en bouwen van lead genererende campagnes. Je werkt dagelijks met Facebook Business Manager en verschillende Google tools. Je bouwt conversiegerichte landingspagina’s en krijgt de ruimte en vrijheid om zelf ook innovaties te testen.
Je monitort campagnes, mede gebaseerd op vooraf bepaalde doelstellingen. Komen er voldoende leads binnen? Zijn de kosten per lead te hoog? Bereiken we de juiste doelgroep? Kortom, je doet er alles aan om het beste resultaat te behalen voor de klant.
Alle opgedane ervaringen deel je niet alleen met je team, maar ook met de klanten waarvoor je verantwoordelijk wordt. Je bent daarbij in staat om verwachtingen te managen en het belang van zowel klant als Clickables niet uit het oog te verliezen.

Waar ben je goed in en waar krijg je energie van?
Je hebt al wel eens een kijkje in de keuken van online marketing mogen nemen. Je bent nieuwsgierig en houdt er van om aan de knoppen te draaien. Als je niet weet hoe iets werkt, zoek je zelfstandig naar de beste oplossing. Daarnaast ben je een echte teamplayer en ben je goed in het onderhouden van klantcontact, zowel telefonisch als via de mail.

Wie is Clickables
Wij zijn Clickables, een snelgroeiend online marketing bureau in Den Bosch. Anders dan bij andere bureaus draait het bij ons om gestandaardiseerde oplossingen en schaalbare campagnes omdat veel van onze type klanten lokaal actief zijn en dezelfde doelgroep hebben. We kiezen in vergelijking tot onze concullega’s een persoonlijke benadering en combineren dat met complete online strategie afgestemd op de specifieke behoefte van de klant.

We richten ons voornamelijk op MKB bedrijven die regionaal actief zijn binnen de fitness, leisure en uitvaart markt. In 4 jaar tijd hebben we een sterke groei doorgemaakt binnen deze branches en zien we dat we onze klanten mede dankzij de inzet van online marketing harder kunnen laten groeien.

We verwelkomen je met:

 • Een opleidingsprogramma zodat je alles leert over online marketing en onze eigen unieke werkwijze.
 • Jouw harde werk wordt natuurlijk beloond dus je ontvangt een salaris wat past bij deze functie en verantwoordelijkheden.
 • Een leuke werkomgeving, de leukste collega’s en veel fun op de werkvloer!
 • Werken met de laatste innovaties op het gebied van online marketing.
 • Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
 • Vrijdagmiddagborrels en gezellige kwartaaluitjes.

Functievereisten

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • 0 tot 2 jaar werkervaring
 • Je bent 40 uur in de week beschikbaar
 • Ervaring met Google-, Facebook- en Instagram advertenties is een pre
 • Je neemt geen genoegen met een 6 en streeft het beste resultaat na
 • Je bent gestructureerd, ambitieus, een echte doorzetter en zet graag de puntjes op de i
 • Woonachtig in de regio Den Bosch – Breda – Eindhoven

Solliciteer direct

Choose File
Choose File

Solliciteer direct

Choose File
Choose File