Vacature

Online Marketeer

Vacature

Online Marketeer (Junior)

Solliciteer direct

Functieomschrijving
Ben je op zoek naar de volgende stap in je online marketing carrière? Ben je zelfstandig, analytisch en krijg je iedere dag een glimlach van het behalen van de beste resultaten in jouw campagnes? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Clickables groeit snel en is daarom continu op zoek naar marketing toppers die ons team kunnen versterken. Daarin zoeken wij een nieuwe collega die klaar is voor de volgende stap in zijn/haar carrière als online marketeer en mee wil bouwen aan de verdere groei van onze scale-up organisatie.

Welke uitdaging heb je als online marketeer?
Als online marketeer krijg je de verantwoording over je eigen klantenportfolio en bouw je daar lead genererende campagnes voor. Je werkt dagelijks met Facebook Business Manager en verschillende Google tools. Je bouwt conversiegerichte landingspagina’s en krijgt de ruimte en vrijheid om zelf ook innovaties te testen.

Je monitort campagnes, mede gebaseerd op vooraf bepaalde doelstellingen. Komen er voldoende leads binnen? Zijn de kosten per lead te hoog? Bereiken we de juiste doelgroep? Kortom, je doet er alles aan om het beste resultaat te behalen voor de klant.

Alle opgedane ervaringen deel je niet alleen met je team, maar ook met de klanten waarvoor je verantwoordelijk wordt. Je bent daarbij in staat om verwachtingen te managen en het belang van zowel klant als Clickables niet uit het oog te verliezen.

Waar ben je goed in en waar krijg je energie van?
Je hebt je eerste meters binnen de online marketing wereld gemaakt en maakt er een sport van om ieder campagneresultaat te overtreffen. Je bent nieuwsgierig en houdt er van om aan de knoppen te draaien. Als je niet weet hoe iets werkt, zoek je zelfstandig naar de beste oplossing. Daarnaast ben je een echte teamplayer, gestructureerd en in staat om zelfstandig de juiste conclusies te trekken.

Wie is Clickables

Wij zijn Clickables, een snelgroeiend online marketing bureau in Den Bosch. Anders dan bij andere bureaus draait het bij ons om gestandaardiseerde oplossingen en schaalbare campagnes omdat veel van onze type klanten lokaal actief zijn en dezelfde doelgroep hebben. We kiezen een persoonlijke benadering en combineren dat met complete online strategie afgestemd op de specifieke behoefte van de klant.

We richten ons voornamelijk op MKB bedrijven die regionaal actief zijn binnen de fitness, leisure, fysio en uitvaart markt. In 5 jaar tijd hebben we een sterke groei doorgemaakt binnen deze branches en zien we dat we onze klanten mede dankzij de inzet van online marketing harder kunnen laten groeien.

We verwelkomen je met:

• Een onboarding programma zodat je alles leert over onze eigen unieke werkwijze.
• Jouw harde werk wordt natuurlijk beloond dus je ontvangt een salaris wat past bij deze functie en verantwoordelijkheden.
• Aantrekkelijk bonus regeling gebaseerd op prestaties bij klanten
• Een leuke werkomgeving, de leukste collega’s en veel fun op de werkvloer!
• Werken met de laatste innovaties op het gebied van online marketing.
• Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren, wij kunnen immers ook vast iets van jou leren ?;
• Vrijdagmiddagborrels en gezellige kwartaaluitjes.

Functievereisten

• Minimaal HBO werk- en denkniveau

• 2 tot 3 jaar werkervaring
• Je bent 40 uur in de week beschikbaar
• Ervaring met Google-, Facebook- en Instagram advertenties
• Je neemt geen genoegen met een 6 en streeft het beste resultaat na
• Je bent gestructureerd, ambitieus, een echte doorzetter en zet graag de puntjes op de i

Solliciteer direct

Choose File
Choose File

Solliciteer direct

Choose File
Choose File