Vacature

Online Leisure Marketeer (Junior)

Vacature

Online Leisure Marketeer (Junior)

Solliciteer direct

Functieomschrijving
Altijd al gedroomd van baan in de online marketing en lijkt het je tof om te werken voor leuke bedrijven in de leisure branche? Beschik je over een vlotte pen en een goede dosis creativiteit? En krijg jij een kick van de beste resultaten in campagnes van jouw eigen klanten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Clickables heeft de ambitie om binnen de leisure branche harder te groeien. Om deze groei te verwezenlijken zoeken wij een nieuwe collega die klaar is voor de eerste of tweede stap in zijn/haar carrière als online marketeer.

Welke uitdaging heb je als online leisure marketeer?
Als Online Leisure Marketeer leer je onze eigen unieke Clickables werkwijze en vorm je samen met 2 collega’s het Leisure marketing team. Je werkt dagelijks met Facebook Business Manager en verschillende Google tools. Je schrijft zelf teksten en bent in staat om nieuwe content te creëren voor onze lopende advertenties. Je monitort campagnes, mede gebaseerd op vooraf bepaalde doelstellingen. Komen er voldoende boekingen binnen? Hoeveel omzet komt er via onze campagnes? Bereiken we de juiste doelgroep? Kortom, je doet er alles aan om het beste resultaat te behalen voor de klant.

Alle opgedane ervaringen deel je niet alleen met je team, maar ook met de klanten waarvoor je verantwoordelijk wordt. Je bent daarbij in staat om verwachtingen te managen en het belang van zowel klant als Clickables niet uit het oog te verliezen.

Waar ben je goed in en waar krijg je energie van?
Je hebt al wel eens een duik genomen in de online marketing wereld. Je bent nieuwsgierig en houdt er van om dagelijks aan de knoppen te draaien. Als je niet weet hoe iets werkt zoek je zelf naar de beste oplossing. Daarnaast ben je een echte teamplayer, vind je het leuk om originele posts voor onze leisure klanten te bedenken en ben je goed in het onderhouden van klantcontact, zowel telefonisch als via de mail.

Wie is Clickables
Wij zijn Clickables, een snelgroeiend online marketing bureau, met een sterke focus op de leisure branche. Anders dan bij andere bureaus draait het bij ons om gestandaardiseerde oplossingen en schaalbare campagnes omdat veel van onze type klanten lokaal actief zijn en dezelfde doelgroep hebben. We kiezen een persoonlijke benadering en combineren dat met complete online strategie afgestemd op de specifieke behoefte van de klant.

We richten ons voornamelijk op MKB bedrijven die regionaal actief zijn binnen de fitness, leisure en uitvaart markt. In 4 jaar tijd hebben we een sterke groei doorgemaakt binnen deze branches en zien we dat we onze klanten mede dankzij de inzet van online marketing harder kunnen laten groeien.

We verwelkomen je met:

 • Een opleidingsprogramma zodat je alles leert over online marketing en onze eigen unieke werkwijze.
 • Jouw harde werk wordt natuurlijk beloond dus je ontvangt een salaris wat past bij deze functie en verantwoordelijkheden.
 • Een leuke werkomgeving, de leukste collega’s en veel fun op de werkvloer!
 • Werken met de laatste innovaties op het gebied van online marketing.
 • Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
 • Vrijdagmiddagborrels en gezellige kwartaaluitjes.

Functievereisten

 • Afgeronde HBO opleiding in een communicatie/marketing gerelateerde opleiding
 • 0 tot 2 jaar werkervaring
 • Je bent 40 uur in de week beschikbaar
 • Affiniteit met online marketing
 • Basiskennis van SEO is een pre
 • Je schrijft foutloos 
 • Je bent analytisch en resultaatgericht
 • Je bent creatief, klantgericht en pro-actief
 • Je bent gestructureerd, maar kunt goed omgaan met innovaties en veranderingen

Solliciteer direct

Choose File
Choose File

Solliciteer direct

Choose File
Choose File