Nieuwe klanten voor uw uitvaartonderneming werft u met online marketing

Online marketing voor uitvaart ondernemers

Online marketing voor de uitvaartbranche

Meer nieuwe klanten door een betere zichtbaarheid in Google

Zoekmachine-optimalisatie
Online marketing is DE methode om nieuwe klanten te werven. Families zoeken en vinden hun informatie tegenwoordig overal. Na een overlijden vindt er vaak een online verkenning plaats en op basis daarvan kiezen de nabestaanden een uitvaartverzorger.

Het is dus erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden om ervoor te zorgen dat uw uitvaartonderneming bovenaan in Google staat en dat zoekers u op de juiste zoekwoorden vinden.

Effect door ervaring in de uitvaartbranche

Clickables heeft samen met haar partner Aggeloo een aantal pakketten samengesteld die zijn afgestemd op de uitvaartondernemer. Aggeloo is een leidende speler in de uitvaartmarkt. Met de kennis van Aggeloo zijn wij goed op de hoogte van de markt en weten wij waarop gezocht wordt en hoe we uw uitvaartonderneming succesvol maken.

Met onze diensten creëren wij een optimale inrichting van Google en uw websites. Wij zetten uw online advertenties op en kunnen uw advertentie budget optimaal beheren. Wij monitoren de zoekvragen van uw doelgroep en passen acties daarop aan. 
"We zijn nu enkele maanden bezig en merken dat mensen, onder andere door de landingspagina’s, ons beter weten te vinden en daardoor voor ons kiezen.

Als ik vragen of opmerkingen heb dan mail ik en het wordt dezelfde dag geregeld. We zijn dan ook erg content met de samenwerking!"
- Leon Raaijmakers, Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Hoe zien die diensten er uit?

Google Inrichting
Een goede basisinrichting van de verschillende Google tools is een vereiste. Wij zullen er eerst voor zorgen dat deze tools goed zijn inricht. Er zijn hierbij 3 belangrijke aandachtspunten:

Google bedrijfspresentatie. De manier waarop uw uitvaartonderneming op Google gepresenteerd wordt
Vindbaarheid. U wordt sneller gevonden als de tools van Google goed zijn ingericht;
Rapportages. Meten is weten. Effectieve online marketing kan alleen met goede rapportages. Door de juiste inrichting wordt hiervoor de basis gelegd en kunnen wij u uitgebreide rapporten aanbieden.
0-meting
Als u start met online marketing moet u wel de begin situatie weten. Dat doen wij met een 0-meting. Waar liggen de verbeterpunten, waar zoekt uw doelgroep, wat doen uw concurrenten, welke acties definiëren wij?

Tijdens de 0-meting voeren wij de volgende zaken voor u uit:

• Technische analyse van uw website
• Zoekwoorden analyse
• Concurrentie analyse
• SEA budget analyse
• Optimalisatie advies

Met deze 0-meting heeft u zicht op de te nemen acties, de kansen die er liggen, wat uw concurrenten doen en waar u nu staat met uw website.
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Een goede SEO inrichting levert lange termijn resultaat. Niet alleen is het vaak een stuk goedkoper dan advertenties, ook blijft uw site vaak lang hoog staan als het eenmaal goed is opgezet. Het is echter wel een lange termijn strategie. Wij helpen u daar graag bij!

Met onze diensten kunt u denken aan:

• (Technische) website verbeteringen
• Content schrijven
• Linkbuilding
• Ontwikkelen landingspagina’s

Deze zaken kunnen wij deels aanbieden in een periodieke overeenkomst, of als losse dienstverlening.
Zoekmachine Marketing (SEA)
In de uitvaartsector worden keuzes vaak gemaakt op basis van online marketing. Effectieve inrichting van Google Adwords kan een effectief middel zijn. Met een goede campagne worden nieuwe klanten snel naar uw site geleidt. Daarnaast moet uw site optimaal zijn ingericht voor de conversie naar een klant. Met onze SEA diensten kunnen wij u daarmee helpen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

• Inrichten en opstarten van Google Adwords campagnes
• Inrichten van de Google Adwords advertenties
• Inrichten van remarketing acties
• Opzetten en optimaleren van landingspagina’s
• Beheren en bijstellen van de campagnes en budgetten

Zeker bij SEA is het van groot belang dat continue gestuurd wordt op de campagnes. Bijsturing zorgt voor effectievere inzet van de budgetten, en uiteraard zit uw concurrent ook niet stil. Via onze dienstenpakketten zorgen wij dat dit altijd geregeld is.

Met de inzet van online marketing in samenwerking met Clickables is uw uitvaartonderneming in staat om meer klanten binnen te halen. 
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Branchegerichte marketing
  • Complete pakketten

Vraag vandaag nog een vrijblijvend advies aan!

*Verplicht veld. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Meer informatie hierover staat in ons Privacy Statement.