Online marketing voor uitvaart ondernemers

Online marketing voor de uitvaart branche...

... bereik meer families met de inzet van effectieve Google en social media campagnes. 

Familie zoeken en vinden hun informatie tegenwoordig overal. Zowel in een vroeg stadium als na het overlijden vindt er vaak een online verkenning plaats. Door je zaken op orde te hebben in zoekmachines en op social media, zorg je ervoor dat familie u snel weten te vinden. Goed vindbaar en zichtbaar zijn op deze platformen is dan ook cruciaal. En daar kunnen wij u bij helpen!

Wij laten uw uitvaart onderneming opvallen door...

Google inrichting en campagnes
Wij zorgen voor een goede Google inrichting. En door het plaatsen van advertenties in Google is uw uitvaartonderneming lokaal en regionaal goed zichtbaar voor families.
Zichtbaarheid via social media
Wist je dat 79% van de Nederlanders beschikt over één of meerdere social media kanalen? Wij verbeteren de zichtbaarheid van uw onderneming via onder andere Facebook en Instagram.
Actieve branding
Om uw regionale naamsbekendheid een boost te geven, zetten wij onderscheidende branding campagnes in. Zo bent u er zeker van dat u de concurrentie een stap voor blijft.
Call-tracking
Omdat we weten dat ieder telefoontje telt, meten we met behulp van geavanceerde call-tracking al het telefonisch verkeer op uw website. Zo kunnen we bijsturen op nog betere resultaten.
Benchmarks uit de branche
We houden van data! En als uitvaart branche specialist zetten we deze data om naar nieuwe inzichten. Zo blijft u continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. 
Continue innovaties
We stoppen niet bij Google en Facebook, maar we ontwikkelen ook voortdurend nieuwe bouwstenen. Denk aan re-marketing, Facebook messenger campagnes of aan content creatie.  

Uitvaart marketing specialisten...

... die weten hoe ze de zichtbaarheid van uw onderneming kunnen verbeteren. 

Met ons team van marketeers hebben we een sterke focus op de uitvaart branche. Wat ons anders maakt dan andere bureaus:

✔ Een vast contactpersoon die meedenkt en ontzorgt
✔ Transparantie en inzicht in alle resultaten
✔ Wij snappen dat marketing in de uitvaartbranche een vak apart is

Wij werken onder andere voor

Uitvaart marketing blog

Zo schrijf je een wervende tekst voor jouw uitvaart website

Een van de basisvoorwaarden voor hoge organische posities in Google, is een kwalitatief goede pagina die voldoet aan de verwachtingen van de bezoekers. Het is hierbij ook de bedoeling dat de pagina conversiegericht is zodat bezoekers de ‘juiste’ vervolgactie nemen. Maar hoe schrijf je nu een relevante SEO-pagina? Hieronder geven we een aantal belangrijke tips! […]
Tips voor Google uitvaartonderneming

Met deze tips komt jouw uitvaartonderneming bovenaan te staan in Google!

Steeds meer mensen oriënteren zichzelf online over de mogelijkheden rondom een uitvaart, waarbij ze Google als belangrijkste bron raadplegen. Het valt dus te begrijpen dat bovenaan in Google staan voor steeds meer uitvaartondernemers ontzettend belangrijk wordt. Wie bovenaan in Google staat, wordt tenslotte als eerstgevonden. Gelukkig zijn er tal van manieren om dit op een […]
"“Sinds enkele maanden verzorgt Clickables de online marketing voor Klopper & Kramer. Naast meer naamsbekendheid levert ons dit ook meer kwalitatieve leads op. Voor ons is dit anno 2018 een logische investering."
John Brouwers
Klopper & Kramer Uitvaartzorg
“Wij doen al enkele jaren aan online marketing, omdat we merken dat zich dat terug verdient. Sinds kort zijn we overgestapt op Clickables wegens de ervaring die zij hebben in de uitvaartbranche. Voor ons is dit een belangrijk onderdeel, vanaf het begin merkten we het verschil. Wij zijn erg blij met onze keuze!"
Edward Kardol
Omen Uitvaartzorg
Benieuwd naar de vindbaarheid van uw onderneming?