Nieuwe klanten voor uw uitvaartonderneming werft u met online marketing

Online marketing voor uitvaart ondernemers

Online marketing voor de uitvaartbranche

Meer nieuwe klanten door een betere zichtbaarheid in Google

Zoekmachine-optimalisatie
Online marketing is DE methode om nieuwe klanten te werven. Families zoeken en vinden hun informatie tegenwoordig overal. Na een overlijden vindt er vaak een online verkenning plaats en op basis daarvan kiezen de nabestaanden een uitvaartverzorger.

Het is dus erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden om ervoor te zorgen dat uw uitvaartonderneming bovenaan in Google staat en dat zoekers u op de juiste zoekwoorden vinden.

Effect door ervaring in de uitvaartbranche

Clickables heeft samen met haar partner Aggeloo een aantal pakketten samengesteld die zijn afgestemd op de uitvaartondernemer. Aggeloo is een leidende speler in de uitvaartmarkt. Met de kennis van Aggeloo zijn wij goed op de hoogte van de markt en weten wij waarop gezocht wordt en hoe we uw uitvaartonderneming succesvol maken.

Met onze diensten creëren wij een optimale inrichting van Google en uw websites. Wij zetten uw online advertenties op en kunnen uw advertentie budget optimaal beheren. Wij monitoren de zoekvragen van uw doelgroep en passen acties daarop aan. 
“Vanaf het begin wist ik dat online vindbaarheid van je bedrijf belangrijk is en samen met Clickables heb ik daarin een volgende stap gezet.

Ik heb een vast contactpersoon die op een prettige manier meedenkt, Uitvaartzorg Deventer wordt op deze manier nog beter vindbaar.”
- Sjoek Nutma , Uitvaartzorg Deventer

Hoe zien die diensten er uit?

Google Basisinrichting
Een goede basisinrichting van de verschillende Google tools is een vereiste. Wij zullen er eerst voor zorgen dat deze tools goed zijn inricht. Er zijn hierbij 3 belangrijke aandachtspunten:

Google bedrijfspresentatie. De manier waarop uw uitvaartonderneming op Google gepresenteerd wordt
Vindbaarheid. U wordt sneller gevonden als de tools van Google goed zijn ingericht;
Rapportages. Meten is weten. Effectieve online marketing kan alleen met goede rapportages. Door de juiste inrichting wordt hiervoor de basis gelegd en kunnen wij u uitgebreide rapporten aanbieden.
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Een goede SEO inrichting levert lange termijn resultaat. Niet alleen is het vaak een stuk goedkoper dan advertenties, ook blijft uw site vaak lang hoog staan als het eenmaal goed is opgezet. Het is echter wel een lange termijn strategie. Wij helpen u daar graag bij!

Bij onze diensten kunt u denken aan:

• Website verbeteringen
• Content schrijven
• Linkbuilding
• Ontwikkelen landingspagina’s

Deze zaken kunnen wij deels aanbieden in een periodieke overeenkomst, of als losse dienstverlening.
Zoekmachine Marketing (SEA)
In de uitvaartsector worden keuzes vaak gemaakt op basis van online marketing. Effectieve inrichting van Google Adwords kan een effectief middel zijn. Met een goede campagne worden nieuwe klanten snel naar uw site geleidt. Daarnaast moet uw site optimaal zijn ingericht voor de conversie naar een klant. Met onze SEA diensten kunnen wij u daarmee helpen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
• Inrichten en opstarten van Google Adwords campagnes
• Inrichten van de Google Adwords advertenties
• Inrichten van remarketing acties
• Opzetten en optimaleren van landingspagina’s
• Beheren en bijstellen van de campagnes en budgetten

Zeker bij SEA is het van groot belang dat continue gestuurd wordt op de campagnes. Bijsturing zorgt voor effectievere inzet van de budgetten, en uiteraard zit uw concurrent ook niet stil. Via onze dienstenpakketten zorgen wij dat dit altijd geregeld is.
Social media marketing
Wij helpen u om uw uitvaartonderneming te boosten via social media. Dit doen we met betaalde advertenties en campagnes die de juiste boodschap bevatten en zo ook de juiste doelgroep bereiken. Deze campagnes leveren onze klanten in de praktijk een extra bezoekersstroom, meer leads en belangrijker nog, ook meer klanten op. Kortom, social media marketing is een effectief kanaal om harder te groeien binnen de uitvaartbranche!

Hoe gaat onze dienst in zijn werk?
• Inrichten van Facebook Business
• Opstellen advertentieplan
• Draaien van doelgroepcampagnes
• Advies over content-plaatsing
• Hulp bij promoten van paginaberichten
Call tracking
Call tracking is mogelijk door het gebruik van telefoonnummers waarvan de laatste cijfers veranderen per websitebezoeker. Op basis van de bron voorafgaand aan het websitebezoek krijgt het telefoonnummer een cijfervolgorde. Op deze manier kan de tool achterhalen wie er belt en welke weg deze persoon heeft afgelegd tot het bellen van de onderneming. Deze dienst bieden wij aan meet behulp van een handige tool.

Wat levert dit u op?
• Inzichten in telefoontjes
• Toegang tot handige tool
• Advies in bijhouden van conversies via call tracking

Met de inzet van online marketing in samenwerking met Clickables is uw uitvaartonderneming in staat om meer klanten binnen te halen.
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Branchegerichte marketing
  • Complete pakketten

Vraag vandaag nog een vrijblijvend advies aan!

*Verplicht veld. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Meer informatie hierover staat in ons Privacy Statement.