Het nut van Facebook voor uw uitvaartonderneming

Facebook is het grootste en bekendste social media platform in Nederland. En doordat de gemiddelde leeftijd van de gebruikers op Facebook hoger ligt dan op andere social media platformen is dit medium erg interessant voor uitvaartondernemers. Maar hoe richt u uw Facebookpagina in en hoe bereikt u vervolgens uw doelgroep? Dit en meer vertellen wij u graag in ons webinar.

Webinar: Online trends en Facebook in de uitvaartbranche

In dit webinar helpen we u op weg met Facebook voor uitvaartondernemers door antwoord te geven op onderstaande vragen:

  • Hoe kan ik Facebook inzetten?

  • Hoe bereik ik mijn doelgroep?

  • Wat verandert er in de houding van consumenten?

  • Zijn er nog andere online trends in uitvaartland?

  • Wat zijn de effecten op mijn onderneming van deze trends?

  • EXTRA: Hoe kan ik mijn onderneming online positioneren tijdens het Corona tijdperk?

Klik hier om het webinar te bekijken

Ook interessant voor jou?

Ook interessant voor jou?