Inzicht in telefoontjes naar uw uitvaartonderneming

Een melding van overlijden wordt vrijwel altijd telefonisch gedaan. Naast goede online vindbaarheid is de telefoon dus een belangrijk middel in de uitvaartbranche. Het lastige is alleen dat ‘Call Tracking’ niet wordt meegenomen in tools zoals Google Analytics, waardoor u geen inzicht heeft in de waarde van uw telefoongesprekken.

Tool om telefoongesprekken door te meten

Bij Clickables bieden we software aan die alle binnenkomende telefoontjes doormeet. Zo ziet u in een handig dashboard precies welke zoekwoorden geleid hebben tot telefoongesprekken, hoe lang deze gesprekken hebben geduurd, uit welke bron (Google, Facebook, website) deze gesprekken zijn voortgekomen en op welke pagina families hebben besloten om contact op te nemen. Zo weet u precies waar verbeterpunten zitten om (potentiële) families nog beter van dienst te zijn.

Voordelen van Call Tracking:

  • Mogelijkheid om telefoongesprekken terug te luisteren

  • Duidelijke verbeterpunten voor uw website

  • Ontvang waardevollere telefoongesprekken

Hoe werkt call tracking?

Wanneer u aan de slag gaat met call tracking wordt er een speciaal stukje script op de website geplaatst. Hier ziet u zelf niks van, maar bezoekers van de website krijgen een uniek telefoonnummer te zien waardoor hun online gedrag gemeten wordt. Dit telefoonnummer bevat wel uw netnummer zodat het altijd regionaal is. Vervolgens wordt de beller doorgestuurd naar uw eigen nummer zodat u het telefoontje kunt beantwoorden. Het telefoongesprek is daarna terugvinden in een overzichtelijk dashboard met alle bijbehorende informatie. Het enige wat u hoeft te doen is een label hangen aan het gesprek. Hierin geeft u aan of het gesprek ging om een melding van overlijden, een aanvraag voor een voorbespreking, een informatieaanvraag of dat het telefoontje niet relevant was. Tot slot maakt een specialist van Clickables een analyse en zal waar nodig campagnes bijsturen of tips geven om uw website te verbeteren. Bekijk de website van onze partner Qooqie voor meer informatie over de software.

Call Tracking voor uw uitvaartonderneming

Clickables helpt u graag met Call Tracking. Wij zullen in samenwerking met onze partner de volledige inrichting doen zodat u ook zonder kennis van ‘Call Tracking’ kunt starten!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-7410030 of info@clickables.nl

Ook interessant voor jou?

Ook interessant voor jou?