"Sinds Clickables Google goed heeft ingericht, krijgen wij geen klachten of telefoontjes meer over verkeerde openingstijden en we krijgen meer Google Reviews dan ooit."

Marscha Wijsman, Sportfondsen Rotterdam

Een aantal van onze tevreden klanten aan het woord

Lees hoe onze klanten over onze dienstverlening denken

"We zijn nu enkele maanden bezig en merken dat mensen, onder andere door de landingspagina’s, ons beter weten te vinden en daardoor voor ons kiezen.
Als ik vragen of opmerkingen heb dan mail ik en het wordt dezelfde dag geregeld. We zijn dan ook erg content met de samenwerking!"

– Leon Raaijmakers, Uitvaartzorg Hans Raaijmakers
"Clickables helpt ons niet alleen met het genereren van leads en nieuwe leden, maar denken ook echt mee met onze club. Zeker in deze moeilijke Corona tijd zijn zij voor ons een betrouwbare marketing partner en daarom kan ik ze zeker aanbevelen."

- Markus Torenstra, Fresh Fitness
"Wij zijn erg tevreden over de service, dienstverlening en back-up van Clickables. De behaalde resultaten zien er goed uit en zijn beter dan wij verwacht hadden."

- Ambani de Haan, Westvliet & De Leyens
"Wij zijn erg tevreden over de service, dienstverlening en back-up van Clickables. De behaalde resultaten zien er goed uit en zijn beter dan wij verwacht hadden. Wij ervaren de samenwerking dan ook als zeer positief." 

- Frank Holterhues en Daniëlle Jansen, Sportcomplex De Hoge Devel
“Vanaf het begin wist ik dat online vindbaarheid van je bedrijf belangrijk is en samen met Clickables heb ik daarin een volgende stap gezet. Ik heb een vast contactpersoon die op een prettige manier meedenkt, Uitvaartzorg Deventer wordt op deze manier nog beter vindbaar.”

– Sjoek Nutma, Uitvaartzorg Deventer
“Sinds enkele maanden verzorgt Clickables de online marketing voor Klopper & Kramer. Naast meer naamsbekendheid levert ons dit ook meer kwalitatieve leads op. Voor ons is dit anno 2018 een logische investering.“

- John Brouwers, Klopper & Kramer Uitvaartzorg
"Sinds Clickables Google goed heeft ingericht, krijgen wij geen klachten of telefoontjes meer over verkeerde openingstijden en we krijgen meer Google Reviews dan ooit."

- Marscha Wijsman, Sportfondsen Rotterdam
"Clickables helpt niet alleen met het sturen van verkeer en het genereren van kliks voor je website, maar juist ook bij het sturen van relevant verkeer en het genereren van de juiste kliks voor de website.
Door de korte persoonlijke lijnen kunnen wij snel schakelen en zoeken we samen naar de meest efficiënte en rendabele oplossingen. Fijn om op deze manier met ze te werken!"

– Freek Meles, Sportplaza Mercator
“Wij doen al enkele jaren aan online marketing, omdat we merken dat zich dat terug verdient. Sinds kort zijn we overgestapt op Clickables wegens de ervaring die zij hebben in de uitvaartbranche. Voor ons is dit een belangrijk onderdeel, vanaf het begin merkten we het verschil. Wij zijn erg blij met onze keuze!"

– Edward Kardol, Omen Uitvaartzorg
“Ik wil even laten weten dat we gisterochtend de 1e melding uit Almere via de Google-campagne binnen hebben gekregen. De familie had gegoogeld en is bij ons terecht gekomen, omdat we bovenaan stonden via de advertentie.”

- Riet Willems, Osiris Uitvaart Almere
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Branchegerichte marketing
  • Complete pakketten

Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan!

*Verplicht veld. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Meer informatie hierover staat in ons Privacy Statement.