Online leads genereren en naamsbekendheid vergroten

Social media marketing

Wat is social media marketing?

Met de juiste boodschap de juiste doelgroep bereiken

SEO-SEA-bouwstenen

Wist je dat 79% van de Nederlanders beschikt over één of meerdere social media kanalen. Dat betekent dat jouw potentiele doelgroep zich hier vast en zeker bevindt waardoor het een erg interessant medium is.

Groot voordeel van platformen als Facebook en Instagram is dat je met de beschikbare data specifieke doelgroepen kunt benaderen. Denk daarbij niet alleen aan mannen of vrouwen in een bepaalde leeftijdsklasse of een plaats, maar bijvoorbeeld ook aan alle vrouwen met een kind van 3 tot 5 jaar of 60-plussers die van yoga houden.

Wij helpen je om jouw bedrijf te boosten via social media. Dat doen we met betaalde advertenties en campagnes die de juiste boodschap bevatten en zo ook de juiste doelgroep bereiken. Deze campagnes leveren onze klanten in de praktijk een extra bezoekersstroom, meer leads en belangrijker nog, ook meer klanten op. Kortom, social media marketing is een effectief kanaal om harder te groeien!

Social media voordelen

Direct meer resultaat met Facebook en Instagram campagnes

Doelgerichte advertenties
Advertenties kunnen zeer specifiek worden ingezet. Alleen de mensen die jij wilt bereiken zien jouw advertentie. Denk bijvoorbeeld aan mannelijke ondernemers in jouw regio tussen de 35 en 50 jaar.
Re-marketing
Ook als bezoekers op je website afhaken, bieden wij je de mogelijkheid om ze nog eens extra te benaderen. Deze effectieve vorm van marketing levert in de praktijk mooie resultaten op!
Landingspagina's
Als bezoekers op jouw advertentiebericht klikken is het erg belangrijk dat ze daarna tot een conversie over gaan. Een goed ingerichte landingspagina met duidelijke call-to-actions zorgt niet alleen voor meer bezoekers, maar ook meer directe aanvragen (leads).
Maandelijkse rapportages
Natuurlijk wil je graag weten wat de resultaten van de campagnes zijn. Daarom sturen wij maandelijkse rapportages waarin statistieken terugkomen.
Wekelijkse monitoring
Meerdere keren per week bekijken we de resultaten van alle campagnes die bij ons in beheer zijn. Op basis van de statistieken geven we adviezen over mogelijke verbeteringen en aanpassingen die we kunnen doorvoeren om de kosten zo laag mogelijk te houden en maximaal resultaat te behalen.
Bouwstenen
De campagnes kunnen we uitbreiden met een extra content element. Zo kunnen wij voor jouw bedrijf een contentkalender opzetten voor het plaatsen van berichten. Ook het bedenken, ontwikkelen en plaatsen van content kun je aan ons uitbesteden.
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Branchegerichte marketing
  • Complete pakketten

Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan!

*Verplicht veld. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Meer informatie hierover staat in ons Privacy Statement.

Tevreden klanten

"Clickables helpt niet alleen met het sturen van verkeer en het genereren van kliks voor je website, maar juist ook bij het sturen van relevant verkeer en het genereren van de juiste kliks voor de website.

Door de korte persoonlijke lijnen kunnen wij snel schakelen en zoeken we samen naar de meest efficiënte en rendabele oplossingen. Fijn om op deze manier met ze te werken!"
– Freek Meles, Sportplaza Mercator