Speciale Facebook editie!

Gratis seminar: Online trends in de Uitvaartbranche

Facebook in de Uitvaartbranche

Na een eerdere succesvolle editie nodigen wij je graag uit voor het seminar Facebook in de Uitvaartbranche. Clickables organiseert, in samenwerking met Aggeloo, de derde editie van dit evenement.

Hoe kun je Facebook als uitvaartondernemer succesvol inzetten en wat levert dit op?
Maar wat kun je als uitvaartonderneming met Facebook in je marketing en communicatie? Tijdens dit seminar leer je hoe Facebook zakelijk succesvol ingezet kan worden. 

Mis het niet en leer hoe ook jij gebruik kunt maken van de enorme kracht en het potentieel van Facebook voor jouw onderneming!
Gratis toegankelijk voor uitvaartondernemers
Na eerdere succesvolle seminars Online Trends in de Uitvaartbranche merken wij dat de vraag naar online marketing in de uitvaartbranche blijft toenemen. Het evenement is daarom voor jou als uitvaartondernemer geheel gratis. We sluiten dit seminar om 12:00 af met een lunch. Het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt. Schrijf je dus snel in via onderstaande formulier, zodat je verzekerd bent van een plekje!

Wanneer?
Woensdag 6 november
09:30 - 12:30 uur

Waar?
Restaurant De Engel, Houten - Plan uw route

Programma
09:30 uur – Inloop en Ontvangst
10:00 uur – 10:15 uur Trends en ontwikkelingen
10:15 uur – 11:00 uur Content en Inrichting Facebook Pagina
11:00 uur – 11:15 uur Korte pauze
11:15 uur – 12:00 uur Facebook adverteren
12:00 uur – 12:30 uur Afsluiting & Lunch

De online marketing specialisten van Clickables gaan je tijdens dit evenement laten zien waar de kansen liggen voor het inzetten van Facebook voor jouw onderneming. Profiteer mee van de veranderende markt voor jou als uitvaartverzorger en zorg dat je de concurrentie voorblijft!
Dit evenement is bedoeld voor medewerkers in de uitvaartbranche. Het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt. Schrijf je dus snel in via het formulier en verzeker jezelf van een plaats!

Schrijf je direct in!

Vul onderstaand formulier in en reserveer een plek tijdens het seminar!

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens. Meer informatie hierover staat in ons Privacy Statement.

Tevreden klanten

"Sinds enkele maanden verzorgt Clickables de online marketing voor Klopper & Kramer. Naast meer naamsbekendheid levert ons dit ook meer kwalitatieve leads op. Voor ons is dit anno 2019 een logische investering."
– John Brouwers, Klopper en Kramer Uitvaartzorg