Speciale Facebook editie!

Seminar: Facebook marketing voor uitvaartondernemers

Facebook in de Uitvaartbranche

Graag nodigen wij je uit voor Facebook in de Uitvaartbranche. Clickables organiseert, in samenwerking met Aggeloo, de eerste editie van dit evenement als vervolg op de seminars Online Trends in de Uitvaartbranche.  

Hoe kun je Facebook als uitvaartondernemer succesvol inzetten?
Wist je dat: Facebook het snelst groeiende en grootste sociale platform ter wereld is? Ruim 600 miljoen gebruikers, waarvan meer dan 3 miljoen in Nederland, besteden meer dan 6 uur per week op Facebook.

Maar wat kun je als uitvaartonderneming met Facebook in je marketing en communicatie? Tijdens dit seminar leer je hoe jij Facebook zakelijk succesvol in kunt zetten. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: Hoe bereik ik families met inzet van Facebook? Wat verandert er in de houding van consumenten? Zijn er nog andere online trends in uitvaartland? En wat zijn de effecten op mijn onderneming?

Mis het niet en leer hoe ook jij gebruik kunt maken van de enorme kracht en het potentieel van Facebook voor jouw onderneming!

Gratis toegankelijk voor uitvaartondernemers
Na eerdere succesvolle seminars Online Trends in de Uitvaartbranche merken wij dat de vraag naar online marketing in de uitvaartbranche blijft toenemen. Het evenement is daarom voor jou als uitvaartondernemer geheel gratis. We sluiten dit seminar om 12:00 af met een lunch. Het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt. Schrijf je dus snel in via onderstaande formulier, zodat je verzekerd bent van een plekje!

Wanneer?
Woensdag 5 juni
09:30 - 12:30 uur

Waar?
Restaurant De Engel, Houten - Plan uw route

Programma
09:30 uur – Inloop en Ontvangst
10:00 uur – 10:15 uur Trends en ontwikkelingen
10:15 uur – 11:00 uur Content en Inrichting Facebook Pagina
11:00 uur – 11:15 uur Korte pauze
11:15 uur – 12:00 uur Facebook adverteren
12:00 uur – 12:30 uur Afsluiting & Lunch

De online marketing specialisten van Clickables gaan je tijdens dit evenement laten zien waar de kansen liggen voor het inzetten van Facebook voor jouw onderneming. Profiteer mee van de veranderende markt voor jou als uitvaartverzorger en zorg dat je de concurrentie voorblijft!
Tijdens het event gaan we onder andere in op vragen als:
- Hoe kan ik Facebook zakelijk inzetten?
- Wat zijn de mogelijkheden om te adverteren bij Facebook?
- En wat kan het mij opleveren?
- Hoe bereik ik potentiële families via Facebook?
- Hoe bereik ik families op het juiste moment met inzet van Facebook?
- Wat verandert er in de houding van consumenten?
- Zijn er nog andere online trends in uitvaartland?
- En wat zijn de effecten van al deze veranderingen op mijn onderneming?

Dit evenement is bedoeld voor uitvaartverzorgers. Het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt. Schrijf je dus snel in via het formulier en verzeker jezelf van een plaats!

Schrijf u direct in!

Geheel vrijblijvend en gratis!

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens. Meer informatie hierover staat in ons Privacy Statement.

Tevreden klanten

"Sinds enkele maanden verzorgt Clickables de online marketing voor Klopper & Kramer. Naast meer naamsbekendheid levert ons dit ook meer kwalitatieve leads op. Voor ons is dit anno 2018 een logische investering."
– John Brouwers, Klopper en Kramer Uitvaartzorg