Samen  vergroten we de online zichtbaarheid van uw bedrijf!

Over Clickables

Clickables verzorgt branchegerichte online marketing

Wij helpen bedrijven aan meer klanten. 

Clickables is een snelgroeiend bedrijf dat branchegerichte online marketing oplossingen aanbiedt binnen specifieke branches. We opereren vanuit De Gruyterfabriek in Den Bosch.

Team Clickables bestaat uit

Michael Letens
Michael heeft als directeur de dagelijkse leiding over Clickables en hij helpt bedrijven meer rendement uit online marketing te halen. Hij is daarnaast een trotse vader en sportfanaat. Verder bouwt hij in zijn vrije tijd carnavalswagens en is hij liefhebber van lekker eten en stedentrips.      
Nordin Kerkvliet
Als SEO/SEA consultant werkt Nordin aan het verbeteren van de online zichtbaarheid van de klanten van Clickables. In zijn vrije tijd leest hij veel en kijkt hij graag naar films en series. Daarnaast kun je hem altijd wakker maken voor taco's en drinkt hij regelmatig een biertje met vrienden. 
Marije van Eijk
Marije is onze social media marketeer. Zij houdt zich bezig met de pagina's van Clickables en die van onze klanten. In haar vrije tijd sport ze graag, houdt ze van gezelligheid, maar is ook tevreden met een goed boek of een leuke serie.
Menno Aarts
Menno houdt zich als Junior Online Marketeer voornamelijk bezig met SEA werkzaamheden. In zijn vrije tijd kijkt hij vaak naar voetbal. Is het niet thuis voor de tv, dan is het wel in het stadion. Daarnaast gaat hij graag naar festivals en concerten met vrienden, kookt hij regelmatig en gaat hij met zijn vriendin op reis.
Rik Hendriks
Rik is bezig met zijn afstudeerstage bij Clickables. Hij onderzoekt hoe de uitvaartbranche nog beter bediend kan worden. Daarnaast houdt hij zich bezig met social media marketing voor onze klanten. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar festivals, de bioscoop of onderneemt hij iets anders leuks met zijn vrienden en/of vriendin.
Marjolein Beerendonk
Marjolein houdt zich het meeste bezig met haar afstudeeropdracht, een imago en identiteitsonderzoek van Clickables. In haar vrije tijd gaat ze graag iets leuks doen met vrienden, maar een leuke serie op Netflix kijken doet ze ook graag.
Rick van den Biggelaar
Rick houdt zich bij Clickables voornamelijk bezig met Google Adwords werkzaamheden. In zijn vrije tijd voetbalt hij in een vriendenteam. Verder kijkt hij graag naar sport op televisie en gaat hij graag op stap met vrienden.