Samen  vergroten we de online zichtbaarheid van uw bedrijf!

Over Clickables

Clickables verzorgt branchegerichte online marketing

Wij helpen bedrijven aan meer klanten. 

Clickables is een snelgroeiend bedrijf dat branchegerichte online marketing oplossingen aanbiedt binnen specifieke branches. We opereren vanuit De Gruyterfabriek in Den Bosch.

Team Clickables bestaat uit

Michael Letens
Michael heeft als directeur de dagelijkse leiding over Clickables en hij helpt bedrijven meer rendement uit online marketing te halen. Hij is daarnaast een trotse vader en sportfanaat. Verder bouwt hij in zijn vrije tijd carnavalswagens en is hij liefhebber van lekker eten en stedentrips.      
Jeroen Lechner
Jeroen is helemaal in zijn element als Online Marketing Consultant bij Clickables. Met zijn klantgerichte mentaliteit en grote interesse in de online marketing wereld is het zijn missie om te achterhalen waar de online kansen liggen en hoe deze gezamenlijk kunnen worden benutten. In zijn vrije tijd houdt Jeroen van stedentrips, dagtripjes, lekker eten en drinken, Netflixen en om actief te blijven elke dag lekker wandelen.
Lies van den Bersselaar
Lies is één van onze online marketeers. Zij houdt zich bezig met zowel de social media kanalen als de online vindbaarheid van onze klanten. In haar vrije tijd gaat ze graag naar festivals of naar het terras om een speciaal biertje te drinken. Daarnaast vindt ze het leuk om te kickboksen en om op haar keyboard te spelen.
Anouk van de Kerkhof
Als online marketeer wordt Anouk op alle facetten van online marketing ingezet. In haar vrije tijd houdt ze van koken, maar nog meer van eten. Om dit enigszins te compenseren vind je haar dagelijks in de fitness of buiten tijdens een rondje hardlopen. Verder houdt ze van op vakantie gaan, avondjes chillen met vrienden, longboarden en pindakaas.
Marjolein Beerendonk
Marjolein houdt zich het meest bezig met de Google activiteiten. In haar vrije tijd gaat ze graag iets leuks doen met vrienden, maar een leuke serie op Netflix kijken doet ze ook graag. Sinds kort is ze ook te vinden op de tennisbaan!
Vincent van Dijk
Vincent heeft een passie voor sport en online marketing en weet dit als online marketeer bij Clickables perfect om te zetten naar de gewenste resultaten. In zijn vrije tijd is hij bezig met verschillende sporten of geniet hij van een drankje in de stad. Ook geeft Vincent in het weekend zo nu en dan nog wel eens een personal trainingssessie. Even sparren over de laatste trends op het gebied van social media doet hij graag.
Lisa Hendrix
Lisa houdt zich als online marketeer bezig met zowel de Google als social media campagnes van onze klanten. Met een brede interesse in social media is ze op de hoogte van de laatste trends. In haar vrije tijd bezoekt ze graag festivals, is ze te vinden in de sportschool of gaat ze lekker uit eten met vriendinnen.
Bart van Griensven
Bart houdt zich het meeste bezig met zijn afstudeeropdracht bij Clickables. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op de voetbalvelden. Verder gaat hij graag op stap met vrienden in het weekend.
Gavin Groeneveld
Gavin werkt vooral aan zijn afstudeeropdracht bij Clickables. Daarnaast ondersteunt hij de rest van het team met hun werkzaamheden om zoveel mogelijk te leren van online marketing. In zijn vrije tijd kan je hem vinden in de sportschool of achter zijn bureau bezig met het maken van muziek.
Dennis Bekx
Dennis heeft een enorme passie voor sport en is bij Clickables het meest bezig met zijn afstudeeronderzoek in de fitnessbranche. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het basketbalveld en in de sportschool. Daarnaast houdt hij van op vakantie gaan, spelletjes spelen en op pad gaan met vrienden.