Samen  vergroten we de online zichtbaarheid van uw bedrijf!

Over Clickables

Clickables verzorgt branchegerichte online marketing

Wij helpen bedrijven aan meer klanten. 

Clickables is een snelgroeiend bedrijf dat branchegerichte online marketing oplossingen aanbiedt binnen specifieke branches. We opereren vanuit De Gruyterfabriek in Den Bosch.

Team Clickables bestaat uit

Michael Letens
Michael heeft als directeur de dagelijkse leiding over Clickables en hij helpt bedrijven meer rendement uit online marketing te halen. Hij is daarnaast een trotse vader en sportfanaat. Verder bouwt hij in zijn vrije tijd carnavalswagens en is hij liefhebber van lekker eten en stedentrips.      
Nordin Kerkvliet
Als SEO/SEA consultant werkt Nordin aan het verbeteren van de online zichtbaarheid van de klanten van Clickables. In zijn vrije tijd leest hij veel en kijkt hij graag naar films en series. Daarnaast kun je hem altijd wakker maken voor taco's en drinkt hij regelmatig een biertje met vrienden. 
Marije van Eijk
Marije is onze social media marketeer. Zij houdt zich bezig met de pagina's van Clickables en die van onze klanten. In haar vrije tijd sport ze graag, houdt ze van gezelligheid, maar is ook tevreden met een goed boek of een leuke serie.
Menno Aarts
Menno houdt zich als Junior Online Marketeer voornamelijk bezig met SEA werkzaamheden. In zijn vrije tijd kijkt hij vaak naar voetbal. Is het niet thuis voor de tv, dan is het wel in het stadion. Daarnaast gaat hij graag naar festivals en concerten met vrienden, kookt hij regelmatig en gaat hij met zijn vriendin op reis.
Liza van den Heuvel
Liza is bij Clickables bezig met het uitvoeren van haar afstudeerscriptie. Daarnaast ondersteunt ze de organisatie met de alledaagse werkzaamheden. In haar vrije tijd gaat ze graag naar het terras, een serie kijken of sporten. Ook gaat ze graag op reis en op wintersport.
Liza van den Heuvel
Lara Grosfeld
Lara loopt momenteel haar meewerkstage bij Clickables en ze is bezig met een innovatieopdracht. In haar vrije tijd is ze vaak met haar vriendinnen op het terras te vinden, waar ze het liefst cocktails drinkt en tortilla chips eet. Maar ook een avond film kijken is favoriet bij haar.