Over ons

Online leads verzamelen, omzet vergroten of meer verkeer naar je website? Dat kan volgens ons altijd sneller...beter...

> Maak kennis met ons team

Over ons

Online leads verzamelen, omzet vergroten of meer verkeer naar je website? Dat kan volgens ons altijd sneller...beter...goedkoper...

> Maak kennis met ons team
  • Jong en gedreven

Over Clickables

Online leads verzamelen, omzet vergroten of meer verkeer naar je website? Dat kan volgens ons altijd sneller en beter! Wij zijn een jong en gedreven team van online marketeers met kennis van de fitness-, leisure- en uitvaartbranche. Door onze branchespecialisatie kennen wij de ins en outs van de markt en de doelgroepen. Een strategische sessie slaan wij nooit af! Dus, daag jij ons uit?

Vraag een online marketing scan aan
  • Kennis van de doelgroep

Bewezen kennis van de branche

Online marketing is in elke branche verschillend. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij wat er in jouw markt speelt. We weten hoe we jouw doelgroep moeten aanspreken en hoe deze doelgroep communiceert. Het resultaat? Groei voor jouw onderneming dankzij online
marketing.

Ontdek onze verschillende branchespecialisaties.

> Fitness
> Leisure
> Uitvaart
  • Nuchtere Brabantse touch

Een team van specialisten

Jong en gedreven met een nuchtere Brabantse touch! Wij zijn betrokken en weten aan welke knoppen we moeten draaien om jouw campagnes nóg succesvoller te maken. Binnen het branche team schakel jij met één contactpersoon, dat maakt het niet alleen persoonlijk, maar ook snel!

Maak kennis met ons team
  • Kiezen voor Clickables?

Onze klanten vertellen je waarom

“Sinds 2019 werken wij al samen met Clickables. Wij hebben mogen zien hoe Clickables net zoals ons de afgelopen jaren flink is gegroeid. De waarde die ze ons leveren op gebied van online marketing is echt van meer waarde. De korte lijntjes werken voor ons erg prettig, ze denken echt mee.”

Jeffrey Coppens, Coppens Uitvaart

“Clickables helpt ons niet alleen met het genereren van leads en nieuwe leden, maar denkt ook echt mee met onze club. Zeker in deze moeilijke coronatijd zijn zij voor ons een betrouwbare marketingpartner en daarom kan ik ze zeker aanbevelen”

Markus Torenstra, Fresh Fitness

”Wij werken sinds een aantal maanden samen met Clickables en zijn hier erg tevreden over. Doordat alles gedigitaliseerd is en hierdoor veel gegevens bekend zijn, kunnen we gericht aan de slag met marketing. Elke maand krijgen we een terugkoppeling van de cijfers en als je wilt worden deze met je besproken. Vanuit Clickables is het contact erg goed. Ze houden ons op de hoogte van de ontwikkelingen en zitten ook in de coronatijd niet stil. Ze blijven innoveren om het resultaat voor de klanten beter te maken.”

Bart Bos, Skagaventure

“Clickables heeft ervoor gezorgd dat we ons klantenbestand in maart 2020 verdubbeld hebben ten opzichte van maart 2019. Dit doen ze in onze ogen beter dan andere: Communiceren over (nieuwe) campagnes, deze laten checken voordat ze online gaan, actief monitoren en aanpassen om de effectiviteit blijvend te waarborgen.”

Ruben Haverbeke, No Time Fit

“Wij zijn erg tevreden over de service, dienstverlening en back-up van Clickables. De behaalde resultaten zien er goed uit en zijn beter dan wij verwacht hadden.”

Ambani de Haan, Westvliet & De Leyens

“Sinds enkele maanden verzorgt Clickables de online marketing voor Klopper & Kramer. Naast meer naamsbekendheid levert ons dit ook meer kwalitatieve leads op. Voor ons is dit anno 2020 een logische investering.“

John Brouwers, Klopper & Kramer Uitvaartzorg