Samen vergroten we de online zichtbaarheid van uw bedrijf!

Over Clickables

Clickables verzorgt branchegerichte online marketing

Wij helpen bedrijven aan meer klanten. 

Clickables is een snelgroeiend bedrijf dat branchegerichte online marketing oplossingen aanbiedt binnen specifieke branches. We opereren vanuit De Gruyterfabriek in Den Bosch.

Team Clickables bestaat uit

Michael Letens
Michael heeft als directeur de dagelijkse leiding over Clickables en hij helpt bedrijven meer rendement uit online marketing te halen. Hij is daarnaast een trotse vader en sportfanaat. Verder bouwt hij in zijn vrije tijd carnavalswagens en is hij liefhebber van lekker eten en stedentrips.      
Lies van den Bersselaar
Lies is één van onze online marketeers. Zij houdt zich bezig met zowel de social media kanalen als de online vindbaarheid van onze klanten. In haar vrije tijd gaat ze graag naar festivals of naar het terras om een speciaal biertje te drinken. Daarnaast vindt ze het leuk om te kickboksen en om op haar keyboard te spelen.
Anouk van de Kerkhof
Als online marketeer wordt Anouk op alle facetten van online marketing ingezet. In haar vrije tijd houdt ze van koken, maar nog meer van eten. Om dit enigszins te compenseren vind je haar dagelijks in de fitness of buiten tijdens een rondje hardlopen. Verder houdt ze van op vakantie gaan, avondjes chillen met vrienden, longboarden en pindakaas.
Marjolein Beerendonk
Marjolein houdt zich het meest bezig met de Google activiteiten. In haar vrije tijd gaat ze graag iets leuks doen met vrienden, maar een leuke serie op Netflix kijken doet ze ook graag. Sinds kort is ze ook te vinden op de tennisbaan!
Lisa Hendrix
Lisa houdt zich als online marketeer bezig met zowel de Google als social media campagnes van onze klanten. Met een brede interesse in social media is ze op de hoogte van de laatste trends. In haar vrije tijd bezoekt ze graag festivals, is ze te vinden in de sportschool of gaat ze lekker uit eten met vriendinnen.
Vincent van Dijk
Vincent heeft een passie voor sport en online marketing en weet dit als online marketeer bij Clickables perfect om te zetten naar de gewenste resultaten. In zijn vrije tijd is hij bezig met verschillende sporten of geniet hij van een drankje in de stad. Ook geeft Vincent in het weekend zo nu en dan nog wel eens een personal trainingssessie. Even sparren over de laatste trends op het gebied van social media doet hij graag.
Nick Funcke
Nick is een van onze creatieve online marketeers. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de online marketing campagnes in Facebook en Google. In zijn vrije tijd houdt hij van koken en is hij regelmatig te vinden op het hockeyveld in Tiel.