Samen  vergroten we de online zichtbaarheid van uw bedrijf!

Over Clickables

Clickables verzorgt branchegerichte online marketing

Wij helpen bedrijven aan meer klanten. 

Clickables is een snelgroeiend bedrijf dat branchegerichte online marketing oplossingen aanbiedt binnen specifieke branches. We opereren vanuit De Gruyterfabriek in Den Bosch.

Team Clickables bestaat uit

Michael Letens
Michael heeft als directeur de dagelijkse leiding over Clickables en hij helpt bedrijven meer rendement uit online marketing te halen. Hij is daarnaast een trotse vader en sportfanaat. Verder bouwt hij in zijn vrije tijd carnavalswagens en is hij liefhebber van lekker eten en stedentrips.      
Jeroen Lechner
Jeroen is helemaal in zijn element als Online Marketing Consultant bij Clickables. Met zijn klantgerichte mentaliteit en grote interesse in de online marketing wereld is het zijn missie om te achterhalen waar de online kansen liggen en hoe deze gezamenlijk kunnen worden benutten. In zijn vrije tijd houdt Jeroen van stedentrips, dagtripjes, lekker eten en drinken, Netflixen en om actief te blijven elke dag lekker wandelen.
Marije van Eijk
Marije is onze social media marketeer. Zij houdt zich bezig met de pagina's van Clickables en die van onze klanten. In haar vrije tijd sport ze graag, houdt ze van gezelligheid, maar is ook tevreden met een goed boek of een leuke serie.
Menno Aarts
Menno houdt zich als Junior Online Marketeer voornamelijk bezig met SEA werkzaamheden. In zijn vrije tijd kijkt hij vaak naar voetbal. Is het niet thuis voor de tv, dan is het wel in het stadion. Daarnaast gaat hij graag naar festivals en concerten met vrienden, kookt hij regelmatig en gaat hij met zijn vriendin op reis.
Rik Hendriks
Rik is bezig met zijn afstudeerstage bij Clickables. Hij onderzoekt hoe de uitvaartbranche nog beter bediend kan worden. Daarnaast houdt hij zich bezig met social media marketing voor onze klanten. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar festivals, de bioscoop of onderneemt hij iets anders leuks met zijn vrienden en/of vriendin.
Marjolein Beerendonk
Marjolein houdt zich het meeste bezig met haar afstudeeropdracht, een imago en identiteitsonderzoek van Clickables. In haar vrije tijd gaat ze graag iets leuks doen met vrienden, maar een leuke serie op Netflix kijken doet ze ook graag.
Rick van den Biggelaar
Rick houdt zich bij Clickables voornamelijk bezig met Google Adwords werkzaamheden. In zijn vrije tijd voetbalt hij in een vriendenteam. Verder kijkt hij graag naar sport op televisie en gaat hij graag op stap met vrienden.
Anouk van de Kerkhof
Als online marketeer wordt Anouk op alle facetten van online marketing ingezet. In haar vrije tijd houdt ze van koken, maar nog meer van eten. Om dit enigszins te compenseren vind je haar dagelijks in de fitness of buiten tijdens een rondje hardlopen. Verder houdt ze van op vakantie gaan, avondjes chillen met vrienden, longboarden en pindakaas.
Lies van den Bersselaar
Lies is één van onze online marketeers. Zij houdt zich bezig met zowel de social media kanalen als de online vindbaarheid van onze klanten. In haar vrije tijd gaat ze graag naar festivals of naar het terras om een speciaal biertje te drinken. Daarnaast vindt ze het leuk om te kickboksen en om op haar keyboard te spelen.