Meta moet stoppen met personalisatie, wat betekent dit voor jou?

Geen enkele reden voor paniek! Er zijn recentelijk veranderingen aangekondigd met betrekking tot de manier waarop Meta, het bedrijf achter Facebook en Instagram, gepersonaliseerde advertenties in Europa mag tonen. De European Data Protection Board (EDPB) heeft besloten dat de huidige praktijken in strijd zijn met de Europese privacyregels.

Zo moet Meta (Europa) binnen twee weken stoppen met persoonlijke reclames, gebaseerd op het internetgedrag (denk aan o.a. interesses) van gebruikers en mag er niet meer getarget worden op gebruikers onder de 18 jaar.

Onze experts volgen alles op de voet

We begrijpen dat je je misschien afvraagt hoe dit van invloed zal zijn op je advertentiestrategie en ons vermogen om de juiste doelgroep te bereiken. Maak je geen zorgen, ons team van experts is druk bezig om deze veranderingen aan te pakken. Het succes van onze klanten is immers onze prioriteit.

Wij blijven de juiste doelgroep bereiken

Bij Clickables zijn we vastbesloten om ervoor te zorgen dat we aan de nieuwe vereisten voldoen en dat je advertentiecampagnes blijven winnen. Zo zijn we bezig met oplossingen en zorgen wij ervoor dat we nog altijd aan de juiste knoppen weten te draaien en de juiste doelgroep doelgroep bereiken.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op.

Wat zullen wij samen bereiken?