Zoekwoorden aanpassen voor jouw onderneming

Zoekgedrag op Google verandert continu. Het is dus niet verrassend dat hier veel onderzoek naar gedaan wordt. Het is namelijk enorm belangrijk om te weten op welk zoekwoord veel potentie zit. We merken dat nieuw zoekgedrag tijdens de coronacrisis in een stroomversnelling is beland. Dit komt voornamelijk omdat corona voor 2020 in bijna alle gevallen werd geassocieerd met het zomerse biertje corona. Vanaf de eerste lockdown zagen we echter een enorme stijging in het aantal zoekopdrachten in combinatie met het woord corona. Maar wat betekent dit dan voor jouw leisure onderneming? En hoe behaal jij hier dan winst uit?

Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek kan je hierbij helpen, maar dit is vaak voor een ondernemer een hele klus. Daarom hebben onze specialisten het corona zoekgedrag onderzocht, zodat jouw leisure onderneming hier winst uit kan halen! Hieronder lees je onze tips. Ben je benieuwd hoe je dit kan toepassen op je website? Lees dan onze blog met schrijftips!

Ontdek hoe je dit kan toepassen in ons E-Book!

Nu je weet hoe het zoekgedrag van de doelgroep veranderd is, wil je natuurlijk deze kennis inzetten. Om je daarbij een handje te helpen, hebben wij een gratis E-Book ontwikkeld met daarin 15 essentiële tips voor online marketing in de leisure branche. Download het gratis E-Book en maak hier vandaag nog profijt van!

Vraag het gratis E-book aan

Ook interessant voor jou?

Ook interessant voor jou?