Onze succesformule

Wij hebben de kennis en tools in huis om te bouwen aan jouw online marketing succes! Samen bepalen we de optimale strategie voor jouw sportschool...boutique...health club...PT studio...fysiotherapie...fitness club...

> Vraag de online scan aan

Succesformule

Wij hebben de kennis en tools in huis om te bouwen aan jouw online marketing succes! Samen bepalen we de optimale blauwdruk voor jouw sportschool...boutique...health club...PT studio...fysiotherapie...fitness club...

> Vraag de online scan aan

Het juiste fundament om leads te genereren

Optimaal zichtbaar zijn in jouw regio? Meer kwalitatieve leads? Wij regelen het voor je door het juiste online fundament te bouwen voor jouw fitness club!

Google advertenties

Leads met een hoog rendement via Google ads. Wij zorgen dat je regionaal en lokaal zichtbaar bent voor potentiële klanten met Google advertenties.

Social media campagnes

Leads genereren via bestaande en nieuwe doelgroepen. Dit doen we met inzet van Social media kanalen zoals Facebook en Instagram.

Website optimalisatie

Directe leads via organisch verkeer op jouw website. Wij doen waar we goed in zijn, bouwen geen website, maar adviseren wel in optimalisatie.

Opvallen in concurrerende markt

Je doelgroep beter bereiken? De naamsbekendheid van jouw club vergroten? Wij laten je opvallen met onderscheidende branding campagnes!

Display advertenties

Via het Google Display Netwerk zorgen we ervoor dat je zichtbaar bent in de regio op allerlei relevante websites. Met op maat gemaakte banners bereik je gegarandeerd je doelgroep.

Remarketing

Wist je dat 95% van de bezoekers op jouw website niet gelijk interesse toont? Via remarketing bereiken we deze doelgroep nogmaals met als gevolg meer zichtbaarheid en leads.

YouTube Advertenties

Gebruikers kijken dagelijks meer dan een uur naar YouTube-content. Met YouTube Advertenties ben je zichtbaar voor de doelgroep die zich in jou interesseert.

Sales en retentie

Met behulp van onze partners bereiken we het hoogst haalbare afsluitpercentage voor jouw club en laten we de loyaliteit van je leden groeien. Kortom, je haalt meer rendement uit jouw leads en leden.

Email campagnes

Email is een krachtig kanaal om nieuwe leden te krijgen, maar ook om binding en loyaliteit te creëren bij de bestaande leden van jouw club. Met op maat gemaakte email campagnes bereik je gegarandeerd je belangrijkste doelgroepen.

  • Hoger rendement uit leads

  • Meer omzet per lid

  • Inzicht in jouw sales proces

  • Inzicht in de customer experience

Fitness partners - Online marketing

De strategie van jouw club bepalen?

Plan een gratis adviesgesprek in!

Michael Letens

Directeur
+31 (0)73 – 7410030