Meer leden via Facebook en Google

Laat je sportschool groeien met online marketing!

Maak het verschil ...

... door lokaal op het juiste moment én met de juiste boodschap zichtbaar te zijn. 

In veel gevallen start de zoektocht naar een sportschool, PT studio of boutique club online. Door je zaken op orde te hebben in zoekmachines en op social media, zorg je er voor dat potentiële klanten je snel weten te vinden. Goed vindbaar en zichtbaar zijn op deze platformen is dan ook cruciaal. En daar kunnen wij je bij helpen!

Wij verbeteren jouw online aanwezigheid door ...

Social media campagnes
Wist je dat 79% van de Nederlanders beschikt over één of meerdere social media kanalen? Wij helpen je om jouw bedrijf te boosten via social media, zoals Facebook en Instagram. 
Google inrichting en campagnes
Wij zorgen voor een goede Google inrichting. En door het plaatsen van advertenties in Google is jouw sportschool lokaal en regionaal goed zichtbaar voor potentiële klanten.
Doelgericht adverteren
Of je nu ondernemers, expats of vrouwen met een voorliefde voor yoga wil bereiken. Wie je ook wil bereiken. Samen kiezen we de juiste doelgroepen voor jouw club. 
Conversiegerichte landingspagina's
Een goed ingerichte landingspagina, met de juiste inhoud voor de bezoeker en duidelijke call-to-actions zorgt ervoor dat je het maximale uit de campagnes haalt.
Benchmarks uit de branche
We houden van data! En als fitness branche specialist zetten we deze data om naar nieuwe inzichten. Zo blijf je continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. 
Continu innovaties
We stoppen niet bij Google en Facebook, maar we ontwikkelen ook voortdurend nieuwe bouwstenen. Denk aan re-marketing, Facebook messenger campagnes of aan content creatie.  

Online marketing specialisten ...

... die weten hoe ze jouw sportschool sneller kunnen laten groeien. 

Met ons team van marketeers hebben we een sterke focus op de fitness branche. Maandelijks staan we onze klanten bij in het genereren van meer bezoekers, leads en leden binnen clubs. Daarin kiezen we de beste (lokale) strategie, wat varieert van gerichte campagnes in Google tot aan doelgerichte leadcampagnes in Facebook en Instagram. 

Wij werken onder andere voor

"Clickables helpt ons met het genereren van relevant verkeer naar onze website en belangrijk nog, ook een stroom aan kwalitatieve leads. Dat maakt voor ons echt het verschil!"
Freek Meles
Sportplaza Mercator
"Wij zijn erg tevreden over de service, dienstverlening en back-up van Clickables.

De behaalde resultaten zien er goed uit en zijn beter dan wij verwacht hadden."
Ambani De Haan - Wolvekamp
Westvliet & De Leyens
Net als Freek meer leads krijgen?