SUCCESVERHAAL MULTIFIT

Multifit: jaardoel behaald binnen één kwartaal

Mensen motiveren hun gezondheidsdoelen te behalen; dat is de missie van Multifit, het high-end fitness- en sportcentrum van Tilburg. Wij gingen de challenge aan om samen met Multifit de instroom van nieuwe leden te vergroten. En met succes, hun jaardoel, een nettogroei van 100 leden, werd in het eerste kwartaal al bereikt. Benieuwd welke strategie hierachter zit? Lees dan verder.

De juiste formule

Om de juiste marketingmix samen te stellen werken wij met het See, think, do, care model. De doelen van Multifit vroegen om een See (zichtbaarheid), think (vindbaarheid) en do (actie) strategie. Door deze pijlers te combineren bereik je potentiële leden binnen de hele customer journey en is de kans op uiteindelijke conversie het grootst. Zogezegd, zo gedaan.

See – Zichtbaarheid

Think – Vindbaarheid

Do – Actie

Display campagne

Search campagne

Social campagne

Visuele banners op de websites waar jouw doelgroep te vinden is.

Zichtbaar zijn op het moment dat een prospect zoekt via Google.

Leads genereren door de drempel tot inschrijven te verlagen.

De ervaring van Multifit

Wij vroegen aan Jan-Willem Mooren, eigenaar van Multifit Tilburg, waarom hij koos voor Clickables en hoe hij de samenwerking tot nu toe ervaart. Hij vertelt:

Persoonlijke aandacht en luisteren naar onze behoeften, dat is de reden dat wij als Multifit de samenwerking met Clickables zijn aangegaan. Zij vinden het belangrijk om te weten wat er in de club speelt en komen daarom fysiek langs. Aan de hand van deze informatie en onze doelen worden de campagnes gebouwd. En met succes: ons jaardoel, een nettogroei van 100 leden, werd in slechts één kwartaal behaald.”

“Persoonlijke aandacht en luisteren naar onze behoeften, dat is de reden dat wij als Multifit de samenwerking met Clickables zijn aangegaan."
Jan-Willem Mooren
Eigenaar Multifit Tilburg

Vragen?

Michael helpt je graag verder met je uitdagingen.

Wat zullen wij samen bereiken?

Ontdek onze cases

Succescase Y-mind

SPARCK sportsclub

Medifit Drunen

Fespo

Sport-Natural Boutique