Succesverhaal Fysiotherapie Vlambloem

Fysiotherapie Vlambloem

Fysiotherapie Vlambloem: maandelijks 50 telefoontjes meer door Call Tracking 

Met call tracking kunnen fysiotherapeuten hun marketingstrategie verbeteren en meer klanten aantrekken. Fysiotherapie Vlambloem is hier een bewijs van. In samenwerking met Clickables heeft Fysiotherapie Vlambloem maandelijks gemiddeld 50 telefoontjes meer gegenereerd met als resultaat een volle agenda. In deze case gaan we in op dit succes.

Het doel: de hele agenda vullen

Fysiotherapie Vlambloem had een doel, de hele agenda vullen. Dat willen we allemaal, maar hoe pak je het aan? Zij kozen voor een samenwerking met Clickables en hierbij de inzet van SEA (Search Engine Advertising). SEA vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf en zorgt hierbij voor meer leads. In het geval van Fysiotherapie Vlambloem kwamen deze leads met name via een belletje, door de inzet van Call Tracking. De campagne heeft van januari tot en met maart ruim 165(!) telefoontjes opgeleverd, en daarmee een volle agenda.

Wat is Call Tracking?

Call Tracking zorgt ervoor dat inzichtelijk wordt wat een marketingcampagne oplevert aan telefoontjes. Dit wordt gedaan aan de hand van unieke telefoonnummers die worden toegewezen aan de marketingcampagnes. Doordat elk telefoonnummer anders is, is precies te achterhalen waar een telefoontje uit voort is gekomen. Door Call Tracking is er zwart-op-wit bewijs van de effectiviteit van een campagne. Hiernaast zijn er nog veel meer voordelen van het gebruik van Call Tracking. Onder andere het achterhalen van het motief van de beller en de verhouding van online en telefonische boekingen onzichtbaar hebben.

Over Fysiotherapie Vlambloem

Fysiotherapie Vlambloem is sinds 2014 gevestigd Rotterdam Ommoord. Waar veel praktijken kiezen voor symptoombestrijding, kiest Vlambloem ervoor om eerst de oorzaak vast te stellen. Dit doen zij aan de hand van fysiotherapeutische testen. Na het vinden van de oorzaak gaan de behandelingen beginnen. Vlambloem biedt onder andere manueel therapie, revalidatie, sportmassage en Easy Taping aan met als doel de klant zo snel en goed mogelijk klachtenvrij te krijgen. Vlambloem gelooft in een behandeling waarbij de patiënt centraal staat en daadwerkelijk met goede zorg 1- op -1 wordt behandeld door een therapeut.

De ervaring van Fysiotherapie Vlambloem:

“Wij omschrijven de samenwerking met Clickables als proactief, zij zijn flexibel en er wordt snel geschakeld. De lijntjes zijn kort en er wordt echt met ons meegedacht, dat is zeker niet vanzelfsprekend. Ook is het beeld van de mogelijkheden realistisch, doordat zij veel expertise en inzicht hebben binnen de markt. Zo weten wij dat het onze investering waard is.”

"Wij omschrijven de samenwerking met Clickables als proactief, zij zijn flexibel en er wordt snel geschakeld. De lijntjes zijn kort en er wordt echt met ons meegedacht, dat is zeker niet vanzelfsprekend. Ook is het beeld van de mogelijkheden realistisch, doordat zij veel expertise en inzicht hebben binnen de markt. Zo weten wij dat het onze investering waard is."
Wouter van der Meer
Eigenaar Fysiotherapie Vlambloem

Vragen?

Michael helpt je graag verder met je uitdagingen.

Wat zullen wij samen bereiken?

Ontdek onze cases

Fysio en Motion