Klantcase: EV Fysiotherapie & Fitness

leads in 2 maanden
0 +
leadprijs social campagne
0 euro
meetbaarheid
0 %

Een sterke ledengroei voor EV Fysio & Fitness voor en na opening

EV Fysiotherapie en Fitness in Delden pakt klachten aan bij de wortel, zodat de kwaliteit van leven van hun patiënten weer wordt zoals het was. Alles onder het motto: goed voor elkaar. Bij EV bieden zij ook aantrekkelijke abonnementen voor iedereen die niet onder behandeling is, maar wel graag gebruikmaakt van hun fitnessruimte. Een fitness en fysio in één.

Na een geweldige transformatie met een compleet nieuwe look & feel en het meest geavanceerde sportapparatuur van Technogym, werd het tijd voor ledenwerving. Via Technogym kwamen zij in contact met Clickables. Nog wennend aan het commerciële aspect, maar enthousiast over de mogelijkheden werd een eerste slag gelegd aan een mooie nieuwe samenwerking.

"In de fysiotherapie wereld zijn we vrij bescheiden, daarom moest ik wennen aan de manier van marketing. Zeggen dat je goed bent, is voor ons niet makkelijk. Op het gebied van marketing (en sales) hebben wij dan ook veel te leren. Er wordt goed geluisterd en het resultaat is goed. Clickables doet wat het beloofd, dat is het belangrijkste."

Ontdek onze cases

Een flinke ledengroei door online advertenties voor Jouw Knooppunt

Maandelijks 50 telefoontjes meer voor Fysiotherapie Vlambloem door call tracking

Zo ging Fespo binnen een half jaar van 0 naar 300 leden op Biocircuit

Zo behaalde Multifit binnen één kwartaal hun jaardoel

Succescase Y-mind

SPARCK sportsclub

Benieuwd naar jouw ideale marketingmix?