Coppens Uitvaartzorg

Coppens Uitvaartzorg

Hoe Coppens Uitvaartzorg met behulp van online marketing blijft groeien

De strategie van ons blauwdrukmodel is volledig toegepast bij Coppens Uitvaartzorg. Door te adverteren in Google en Facebook (met maandelijks een nieuwe campagne) is Coppens online altijd zichtbaar en vindbaar. Daarnaast vergroten we door middel van display-banners de naamsbekendheid. Ook door SEO-pagina’s, specifiek gericht op de diensten in combinatie met plaatsnamen, in te zetten, is Coppens ook organisch sterk aanwezig. Dit zorgt niet alleen voor een directe stroom aan websiteverkeer, maar ook voor extra meldingen. Tot slot maken we gebruik van remarketing, zowel in Google als Facebook, om mensen nogmaals te kunnen benaderen.

Door toepassing van ons blauwdrukmodel is Coppens online en offline een vooruitstrevende uitvaartondernemer, en blijven we samen zorgen voor een continue groei.

“Sinds 2019 werken wij al samen met Clickables. Wij hebben mogen zien hoe Clickables net zoals ons de afgelopen jaren flink is gegroeid. De waarde die ze ons leveren op gebied van online marketing is echt van meer waarde. De korte lijntjes werken voor ons erg prettig, ze denken echt mee.”
Jeffrey Coppens
Coppens Uitvaartzorg

Vragen?

Michael helpt je graag verder met je uitdagingen.

Wat zullen wij samen bereiken?

Ontdek onze cases

MoslimUitvaartZorg