Binnen 10 maanden een online omzetstijging van 189% bij Adventure Eefde

ROAS
10
transacties
0 % +
transactiewaarde
0 % +

Binnen 10 maanden een online omzetstijging van 189% bij Adventure Eefde

Bij Adventure Eefde kun je terecht voor avontuurlijke activiteiten, zoals outdoor karten en klimmen in het klimbos of op de klettersteig. Adventure Eefde is een bedrijf gerund door Niels Bleumink en Ediño Mölders in Eefde!

Sinds het adverteren via Google en social media heeft Adventure Eefde meer boekingen binnen gekregen voor zowel het outdoor karten als het klimmen! Benieuwd hoe het online succes van Adventure Eefde eruit ziet en hoe we dit hebben aangepakt bij Clickables? Lees dan vooral verder!

“In 2021 zijn wij een samenwerking gestart met Clickables. Sinds die tijd zijn wij dan ook pas echt actief geworden met online adverteren. We zagen direct resultaat wat wij eigenlijk niet hadden verwacht. Zodoende hebben wij dan ook snel de pakketten uitgebreid en ons door Clickables laten adviseren in welke richting wij dan moesten doen. Al met al een serieus positieve ervaring. We zijn nu ruim een jaar verder en het heeft ons veel gebracht. Met name de daluren/dagen zijn echt veel drukker geworden als voorheen. En de data laat ook echt zien dat dit voort komt uit de online marketing. Hier zit dus een blije klant.”

Ontdek onze cases

Hoe de bezoekersaantallen van Play-In blijven stijgen, mede door online ads

Hoe Bounce Valley een verlengstuk van hun marketingafdeling creëert met onze samenwerking

Hoe SkagaVenture meer boekingen kreeg door advertenties

Hoe Home of Heroes razendsnel een groot bereik had

Hoe Electrocross Wanroij advertenties inzet om te kunnen groeien

Hoe Fit en Fun Plaza een gemiddelde ROAS van 15,74 behaalde in 2023

Benieuwd naar jouw ideale marketingmix?