Project Description

MoslimUitvaartZorg is dé expert op het gebied van islamitische uitvaarten en de daarbij behorende noodzakelijke Nederlandse wet- en regelgeving. We werken nu inmiddels 2,5 jaar samen met Moslim uitvaartzorg met als doel om goed zichtbaar te zijn op social media en een toppositie te behalen via Google. Dit doet onze branche specialist Leroy door maandelijks een nieuwe campagne in te zetten. Ook vergroten we de naamsbekendheid van Moslim Uitvaartzorg door middel van display-banners.

Een verdubbeling van het advertentiebudget 

Een half jaar geleden hebben we samen besloten om het advertentiebudget te verdubbelen. Door het budget te verdubbelen ontstaat er een groter online bereik. Dit heeft gezorgd voor een stijging van 164% in het aantal conversies, wat heeft bijgedragen aan de groei en zichtbaarheid van MoslimUitvaartZorg! 

Potentie om te groeien via Google 

We hebben een analyse uitgevoerd met een aantal Google tools waarin we kunnen meten wat de groeipotentie is van alle campagnes. Vanuit onze analyse is gebleken dat Moslim Uitvaartzorg een groot deel van de potentie misliep doordat het advertentiebudget niet toereikend was. Op basis daarvan hebben we de klant geadviseerd om het advertentiebudget te verhogen, met als gevolg dat Moslim Uitvaartzorg beter zichtbaar is via Google op relevante onderwerpen en in de juiste regio. Dat heeft geleid tot meer telefoontjes!

Trots op het resultaat van MoslimUitvaartZorg!

Bij Clickables werken we resultaatgericht en met een persoonlijke aanpak, wat bij MoslimUitvaartZorg betekent dat we rekening houden met de specifieke doelgroep en de regio waarin ze actief willen zijn. We zijn erg trots op de huidige resultaten bij de campagnes van Moslim Uitvaartzorg! 

De onderstaande resultaten geven het verschil weer tussen de periode voor t.o.v. na het verdubbelen van het advertentiebudget.

“Clickables heeft op het gebied van de uitvaartsector beduidend meer ervaring dan menigeen organisatie. Er zijn goede afspraken gemaakt omtrent onze specifieke doelgroep, dat ten einde goed verwerkt is in de marketingstrategie. Tot heden bevalt de samenwerking goed. We zijn tevreden over de communicatie, de dienstverlening en het resultaat. We zien een duidelijke groei in het aantal effectieve belletjes naar ons bedrijf. Graag zouden we landelijk vindbaar willen zijn en daar wordt hard aan gewerkt!”

M.A. Soebrati, Moslim UitvaartZorg

Wil je meer weten over wat Clickables voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag mee over het inzetten van de juiste marketing kanalen om meer telefoontjes te ontvangen als uitvaartondernemer. 

+164%

Conversies

+100%

Klikken

+37%

Click-Through-Ratio (CTR)

Benieuwd hoe jouw onderneming scoort op online marketing?

In de online marketing scan nemen we de online marketing van jouw onderneming onder de loep!

Onze uitvaartbranche specialist kijkt naar de zichtbaarheid in Google, regionale vindbaarheid, de aanwezigheid van de concurrentie en de gebruikersvriendelijkheid van de website. 

Vraag de gratis online marketing scan aan!

Lees andere succesverhalen in de uitvaartbranche!

Coppens Uitvaartzorg is online en offline een vooruitstrevende uitvaartondernemer. Samen blijven we zorgen voor een continue groei.

Wil je lezen hoe Coppens Uitvaartzorg met behulp van online marketing blijft groeien? Bekijk de case!

Bekijk ook de case van Coppens Uitvaartzorg