Project Description

Wil je je als Personal Training studio in jouw regio onderscheiden van de concurrentie? Neem een voorbeeld aan Source PT, een grote een succesvolle PT studio midden in het centrum van Tilburg! Door online optimaal zichtbaar te zijn creëren we regionale naamsbekendheid voor Source PT, wat ervoor zorgt dat ze opvallen tussen alle concurrentie in de regio. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder! 

Ambitie om te groeien

Drie jaar geleden startte de samenwerking met Source PT met de ambitie om nieuwe leden aan te trekken in de regio Tilburg. Om dit te realiseren hebben we ons blauwdruk model toegepast. Zo zorgen we ervoor dat Source PT goed zichtbaar is bij bestaande én nieuwe doelgroepen op zowel Facebook als Instagram. Daarnaast zorgen we ervoor dat ze regionaal en lokaal zichtbaar zijn via Google door deze advertenties continue te blijven optimaliseren.  

Vanuit zowel social media als Google campagnes komen leads binnen die geïnteresseerd zijn in een traject bij Source PT. Afgelopen jaar zijn ze enorm gegroeid in het aantal leden en hebben ze de PT studio zelfs vergroot! 

Trots op de samenwerking!

Bij Clickables werken we resultaatgericht en met een persoonlijke aanpak, wat bij Source PT betekent dat we rekening houden met de verschillende doelgroepen en de regio waarin ze actief willen zijn. We zijn erg tevreden met deze fijne samenwerking!

Wil je meer weten over wat Clickables voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag mee over het inzetten van de juiste online marketing middelen om ook op te vallen tussen de concurrentie in jouw regio.

Benieuwd hoe jouw onderneming scoort op online marketing?

In de online marketing scan nemen we de online marketing van jouw onderneming onder de loep!

Eén van onze fitness branchespecialist kijkt naar de zichtbaarheid in Google, regionale vindbaarheid, de aanwezigheid van de concurrentie en de gebruikersvriendelijkheid van de website. 

Vraag de gratis online marketing scan aan!

Lees andere succesverhalen in de fitnessbranche! 

Sport-Natural Boutique is online en offline een vooruitstrevende fitnessondernemer. Samen blijven we zorgen voor een continue groei.

Wil je lezen hoe Sport-Natural Boutique met behulp van online marketing blijft groeien? Bekijk de case!

Bekijk ook de case van Sport-Natural Boutique