Project Description

Het online marketing succes

Middenin de coronacrisis hebben wij Sport Natural als klant mogen verwelkomen met hun tweede vestiging in Landsmeer. Deze boutique zou in oktober 2020 openen, maar door een pre-sale leadcampagne in te zetten hebben we het samen voor elkaar gekregen om ruim vóór de opening breakeven te draaien!

Nick van Sport-Natural Boutique was zo blij met het aantal, en vooral de kwaliteit, van de leads dat hij ook met zijn andere vestiging in Amsterdam is ingestapt bij ons. Ook voor deze vestiging verzorgen wij de online marketing en genereren we leads via Google en Social Media. Een belangrijke succesfactor in onze hele samenwerking is dat we, samen met één van onze partners Keboem, niet alleen sturen op het genereren van leads, maar juist ook de koppeling maken naar sales en retentie en daarmee daadwerkelijk het verschil maken!

Sport-Natural is inmiddels, anno 2022, enorm gegroeid en hebben nog een vestiging geopend waarvoor wij de online zichtbaarheid (verder) vergroten!

Ben je benieuwd hoe we jouw club naar een hoger niveau kunnen tillen? Vraag de online marketing scan aan!

“Clickables vormt voor Sport-Natural een cruciaal onderdeel van ons succes. Onze vorige marketingpartner voldeed niet aan onze verwachtingen, vandaar dat we bij Clickables zijn ingestapt. Zij hebben zichzelf bewezen door hoge kwaliteit leads aan te leveren, flexibel te handelen en te zoeken naar oplossingen. Dank aan Lisa en Michael voor het continu snel schakelen tijdens en na de pandemie!”

Nick Helsloot, Sport-Natural Boutique

€ 5,04

Kosten per lead

72%

Opkomstpercentage leads

89%

Afsluitpercentage

Vraag de gratis online scan aan
Bekijk meer cases