Project Description

Het succes

Wij hebben Sport Natural middenin de coronacrisis als klant mogen verwelkomen met hun 2e vestiging in Landsmeer. Deze boutique zou in oktober openen, maar door een presale-leadcampagne in te zetten hebben we het samen voor elkaar gekregen om nog vóór de 2e lockdown, binnen 3 maanden, breakeven te draaien!

Nick was zo blij met het aantal, en vooral de kwaliteit, van de leads dat hij ook met zijn andere vestiging in Amsterdam is ingestapt. Ook voor deze vestiging verzorgen wij de online marketing en genereren we leads via Google en Social Media. Belangrijke succesfactor in onze hele samenwerking is dat we, samen met één van onze partners Keboem, niet alleen sturen op het genereren van leads, maar juist ook de koppeling maken naar sales en retentie en daarmee daadwerkelijk het verschil maken.

“Clickables vormt voor Sport-Natural een cruciaal onderdeel van ons succes. Onze vorige marketingpartner voldeed niet aan onze verwachtingen, vandaar dat we bij Clickables zijn ingestapt. Zij hebben zichzelf bewezen door hoge kwaliteit leads aan te leveren, flexibel te handelen en te zoeken naar oplossingen. Dank aan Lisa en Michael voor het continu snel schakelen in deze lastige periode!”

Nick Helsloot, Sport-Natural

€ 5,04

Kosten per lead

72%

Opkomstpercentage leads

89%

Afsluitpercentage

Vraag de gratis online scan aan
Bekijk meer cases