Meer dan alleen woorden

Meer dan alleen woorden

Meer dan alleen woorden

Feedback4Sports werkt nauw samen met Clickables om klanten een unieke combinatie van feedback en strategische marketing te bieden. Deze samenwerking versterkt de unieke positie van jouw sportclub in de regio.

Samen zorgen we ervoor dat leden niet alleen lid van jouw club worden, maar ook lid blijven. Dit doen we door feedback te integreren in de marketingstrategie van Clickables.

Feedback4Sports vertelt over het belang van feedback uitvragen.

Van feedback naar fanbase

Veel sportscholen besteden veel geld aan het werven van nieuwe leden, maar zonder een klantgerichte aanpak zullen nieuwe leden net zo snel weer vertrekken. Dit maakt de investering in werving op lange termijn minder effectief.

Door regelmatig feedback te vragen, weet jij hoe leden over jouw club denken. Een bijkomend voordeel: leden voelen zich gewaardeerd. Met de ontvangen feedback speel jij snel in op trends en verbeterpunten; je optimaliseert jouw aanbod en service. Het resultaat? Leden blijven niet alleen, maar worden ook ambassadeurs. Dit versterkt de band met de sportclub en stimuleert mond-tot-mondreclame. En dat is waardevoller dan welke advertentie dan ook.

Versterkte marketing door samenwerking

Dankzij onze samenwerking benutten we de kracht van echte klantfeedback om marketingstrategieën te versterken. Met dit partnerschip zet jij jouw leden in voor jouw (online) marketing.

Laat succesverhalen spreken

Ervaringen van leden in de schijnwerpers zetten, op je website, werkt goed. Toekomstige leden halen tegenwoordig informatie uit de ervaringen van anderen. Het geeft ze inzicht en zet jouw club op de kaart als een fijne omgeving. Dit maakt de keuze voor een sportclub een stuk eenvoudiger en toont de menselijke kant van een organisatie.

De weg naar groei

Ontwikkeling begint met feedback. Laat jouw club groeien op basis van directe input van de meest waardevolle bron: jouw leden. Hiermee bouw jij een loyale gemeenschap op.

*Clickables en Feedback4Sports focussen samen op betrouwbare reviews en online vindbaarheid. Het doel van de samenwerking tussen beide partijen is meetbare groei voor fitnessondernemingen. Klantervaringen worden hierbij gebruikt voor marketing en leadgeneratie. Een win-win situatie voor iedere sportclub!

Feedback4Sports
Website:   
www.feedback4sports.com
E-mail:        info@feedback4sports.com
Telefoon:    +31 (0)10 268 8181

 

Vragen?

Michael helpt je graag verder met je uitdagingen.