Clickables en Feedback4Sports bundelen hun krachten om de fitnessbranche te transformeren

Clickables en Feedback4Sports bundelen hun krachten om de fitnessbranche te transformeren

Clickables en Feedback4Sports bundelen hun krachten om de fitnessbranche te transformeren

Het verzamelen van feedback is super waardevol. Het geeft je inzichten, versterkt de overtuigingskracht en kan ook heel veel doen voor je online vindbaarheid, mits het meetbaar is. Deze samenwerking belooft daarom meer dan alleen groei in ledenaantallen en omzet; het is een partnerschap gericht op duurzame groei, voortdurende optimalisatie en het versterken van de digitale positie van fitnessbedrijven.  

Over Feedback4Sports  

Feedback4Sports doet doorlopend en automatisch klanttevredenheidsonderzoek onder leden van sportscholen in Nederland en België. Zo maak je inzichtelijk wat jouw leden écht vinden, waar verbeterpunten liggen en wat grote pluspunten zijn van jouw sportschool.  

 Door deze feedback te verzamelen werk je aan:  

  • Ledenretentie – vroegtijdig signaleren  
  • Clubverbeteringen – feedback  
  • Marketing – klantcases  
  • Leadgeneratie – overtuiging  

Volgens Feedback4Sports zijn enthousiaste leden en bevlogen medewerkers de basis van een goede sportschool, ook bij Clickables geloven wij daar sterk in.  

Onze krachten gebundeld  

Ook in het online marketing vak worden ervaringen van leden steeds belangrijker. Hoe meer goede reviews, hoe betrouwbaarder jouw club. En zodra Google deze ervaringen oppikt, stijgt ook jouw organische vindbaarheid flink. Dat is waar de samenwerking tussen Clickables en Feedback4Sports ontstond. 

Clickables en Feedback4Sports hebben namelijk één gemeenschappelijk doel: uitblinken in het leveren van meetbare resultaten en groei voor elke fitnessonderneming die de uitdaging durft aan te gaan.  

Een extra kanaal voor leadgeneratie  

Door het partnership met Feedback4Sports zijn wij in staat marketingcampagnes te versterken met échte klantverhalen. Dit doen wij door de F4S widget te implementeren in campagnes en op websites. Daarbij zetten we ambassadeurs van jouw sportschool in voor het werven nieuwe leads door middel van lead automation tools en e-mailstrategieën. Zo verzamel je naast feedback ook leads. Win-win situatie! 

Meer informatie over onze samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op via info@clickables.nl of +31 (0)73 741 00 30.

Vragen?

Michael helpt je graag verder met je uitdagingen.